Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On aika satsata kotiin. Anna luovuutesi kukkia sisustuksessa ja luovu turhasta tavarasta. Raivaaminen tekee mielelle hyvää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Hyväntuulisuutesi on sinulle loistavaa mainosta. Tapaat uusia ihmisiä ja opit paljon. Menneisyytesi kokemukset antavat sinulle vastauksia tiukan paikan tullen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. On suurien haasteiden aika. Muista kuitenkin, ettet mitenkään ehdi kaikkialle samaan aikaan.

 

KAURIS

Selvitä taustat, mitä sitten oletkin tekemässä. Tarvitset mahdollisimman paljon tietoa siitä, mitä sinulla on vastassa. Uteliaisuudesta saa pisteitä.

 

VESIMIES

Älä sivuuta kenenkään mielipiteitä merkityksettöminä. Ylimielisyys olisi nyt ikävä tapa kompastua. Joku yrittää pimittää sinulta tärkeää tietoa.

 

KALAT

Pidä tunteet ja raha-asiat tiukasti erillään toisistaan. Ongelmia on luvassa, jos et pidä päätäsi kylmänä sopimusten ja muiden paperihommien kanssa.

 

OINAS

Pidä mielesi avoimena etenkin auktoriteettihahmojen kanssa. Positiivinen asenne on parasta, mitä voit tarjota tänään. Älä takerru pikkuseikkoihin.

 

HÄRKÄ

Vedät tänään huomiota puoleesi. On loistava hetki uusien ihmissuhteiden syntymiselle. Kyseessä saattaa olla ystävyys tai tulinen romanssi.

 

KAKSONEN

Älä jätä mitään kesken. Sinnikkyys on tänään avainsana. Ole huomaavainen kaikkia kohtaan, niin saat osaksesi saman kohtelun.

 

RAPU

Lähde osallistumaan. Uskalla mennä mukaan ja ottaa riskejä. Persoonallisuuttasi ei ole mitään järkeä pitää piilossa.

 

LEIJONA

Pysy puolueettomana tänään. Vältät draaman helpommin, jos onnistut ilmoittautumaan neutraaliksi osapuoleksi. Voit auttaa tilanteen sovittelussa.

 

NEITSYT

Kerro läheisillesi, mitä mielessäsi liikkuu. Panoksesi on arvokas, eikä jää keneltäkään huomaamatta. Ilmassa on romantiikkaa.             

Sisältö jatkuu mainoksen alla