Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Älä tee numeroa pikkujutusta. Vedä tiukan paikan tullen syvään henkeä ja palauta asiat niiden oikeaan mittakaavaan. Tarjoa ratkaisuja konfliktitilanteeseen.

VESIMIES

Pidä silmät auki ja suuntaa kohti asioita, jotka huutavat nimeäsi. Nyt on aika olla itsenäinen ja uskaltaa tehdä asiat eri tavalla. Ilmassa on romantiikkaa.

KALAT

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Päivä tarjoaa muistutuksen haaveesta, josta olet ehkä luopunut menneisyydessä. Hetki on otollinen sen pariin palaamiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Älä jätä mitään sattuman varaan. Tänään on parasta hoitaa asiat ajoissa ja erityisen huolellisesti. Varaa päivästä aikaa rakkaan ihmisen seurasta nauttimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Pysyttele askeleen edellä muita. Avoin mieli on nyt parasta, mitä voit tarjota itsellesi. Kokeile ennakkoluulottomasti jotain uutta.

KAKSONEN

Nyt ei ole aika jättää asioita puolitiehen. Tunnollisuus on paras valttisi. Kotona on luvassa muutoksia, jotka vievät tapahtumia yllättävään suuntaan.

RAPU

Hoida keskeneräiset hommat loppuun, niin pääset mukavampien asioiden pariin. Ihmissuhteisiin on luvassa iloisia yllätyksiä ja jälleennäkemisiä.

LEIJONA

On hyvä hetki pitkille keskusteluille läheisesi kanssa. Hän auttaa sinua näkemään nykyhetken selkeämmin. Yhdessä keksitte ratkaisun sinua häiritsevään pulmaan.

NEITSYT

Tänään kannattaa valita tarkkaan, kenen kanssa vietät aikasi. Oikea seura saa sinut kukoistamaan, väärä taas epäilemään itseäsi. Luota vaistoosi.

VAAKA

Sano ei manipuloinnille. Elämässäsi on ihminen, joka saattaa viedä liikaa tilaa. Raivaa tilaa positiivisille muutoksille ottamalla etäisyyttä vaativaan tyyppiin.

SKORPIONI

Opit tänään jotain uutta ja merkittävää. Avoin mieli vie sinut kiinnostavia ihmisiä kohti. Luota intuitioosi joka tilanteessa.

JOUSIMIES

Suodata päivän huhut huolella. Suuntaa energiasi itsesi kehittämiseen. On otollinen hetki tarkentaa pitkän tähtäimen tavoitteitasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla