Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Mieti, missä olet menossa. On hyvä hetki tilannepäivitykselle. Sinulla on nyt ohjat käsissäsi ja vapaus vaikuttaa asioihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Hoida velvollisuudet pois alta ennen kuin vaihdat vapaalle. Nyt ei ole hyvä hetki jättää tekemättömiä hommia kasaantumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä. Olet tekemisissä hankalan tyypin kanssa, eikä häntä kannata lähestyä ilman kunnon strategiaa. Joustavuus on nyt tarpeen.

 

VESIMIES

Kokeile erilaista lähestymistapaa tuttuun ongelmaan. Saatat yllättyä positiivisesti siitä, mitä löydät. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

KALAT

On aika suunnata kohti uusia seikkailuja. Ota riski ja testaa kykyjäsi mukavuusalueesi ulkopuolella. Tulet auttaneeksi läheistäsi tänään suuresti.

 

OINAS

Unohda paineet ja tee omaa juttuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Anna itsellesi lupa kokeilla ja erehtyä. Voit aina muuttaa suuntaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle. Usko itseesi, sillä ilman sisäistä motivaatiota et pääse pitkälle. Paina kuulemasi hyödylliset tiedonjyvät mieleen.

 

KAKSONEN

Satsaa itseesi hemmottelulla ja arkesi järjestämisellä. Terveyteen tai hyvinvointiisi liittyvä seikka kaipaa lähempää tarkastelua. Muista myös levätä tarpeeksi.

 

RAPU

Tartu sinua häiritsevään asiaan niin pian kuin mahdollista. Keskustelun on oltava molemminpuolista ja rehellistä, jotta tilannetta saadaan eteenpäin.

 

LEIJONA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne poukkoileva huomio vain hidastaa menoasi. Liikunta on varma keino pitää stressi aisoissa.

 

NEITSYT

Päästä irti kuviosta, joka ei toimi omalla kohdallasi. Luota siihen, että tilalle on tulossa jotain uutta. Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa.

 

VAAKA

Ajattele omilla aivoillasi. Nyt ei kannata ottaa liian kirjaimellisesti mitään, mitä sinulle sanotaan. On uusien alkujen ja itsenäisyyden aika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla