Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Itsekuri ja päättäväisyys vievät sinut pitkälle. Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Lähistöllä on joku, joka yrittää saada sinua muuttamaan mieltäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Joku antaa sinulle vinkin, jota kannattaa seurata loppuun asti. Kyseessä saattaa olla tilaisuus edetä työelämässäsi. Ole avoin tunteista puhuessasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Älä anna päivän yllätysten sekoittaa päätäsi. Luota maalaisjärkeen silloinkin, kun tunteet kuohahtelevat. Joku esittää nyt muuta kuin todellisuudessa on.

 

OINAS

Olet ottamaisillasi valtavaa harppausta eteenpäin. Kysy lähipiirisi mielipiteitä ennen kuin teet sen. Tahdin hidastaminen olisi ehkä paikallaan.

 

HÄRKÄ

Joku lähestyy sinua kiinnostavan ehdotuksen kanssa. Lähde seuraamaan sitä niin pitkälle kuin se vie. On tullut aika ottaa riskejä.

 

KAKSONEN

Älä päästä ketään sekaantumaan suunnitelmiisi. Tarkastele mahdollisuuksiasi avoimin mielin. Opit paljon taustalta käsin tänään.

 

RAPU

Tunnet vetoa johonkin epätavalliseen ja jännittävään. Käy kaikki mahdollisuutesi läpi ennen kuin teet päätöksesi. Riskit viehättävät sinua nyt erityisen paljon.

 

LEIJONA

Sinun on oltava tänään nopea ja valmis sopeutumaan. Et voi välttyä yllätyskäänteiltä, jota voivat vetää maton jalkojesi alta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lähde uusiin kuvioihin ennakkoluulottomasti. Tarjoa apua kaverille, joka on joutunut vaikeaan tilanteeseen. On aika oppia jotain uutta.

 

VAAKA            

Joku muistaa sinua nyt tiukalla palautteella. Älä anna sen lannistaa. Poimi sanoista sen sijaan rakentava osa, jota voit hyödyntää tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Ystävien ja perheen seura on juuri sitä, mitä nyt kaipaat. Päivä sisältää mielenkiintoisia keskusteluja, jotka voivat johtaa uuteen alkuun.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Tunteet ottavat tänään helposti vallan. Vanha tuttu menneisyydestä pyrkii takaisin elämääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla