Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Pääset tänään monta askelta eteenpäin asioissa. Pysyttele kaukana turhanpäiväisistä konflikteista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Ensin sinun on kuitenkin parasta hoitaa loppuun asti keskeneräiset hommat. Annos optimismia tekee ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Tarjoa ratkaisuja. Nyt on uskallettava katsoa reilusti peiliin ja myönnettävä itsellesi, missä heikot kohtasi piilevät. Kuunteleminen on nyt tärkeää.

 

KAURIS

Odottamaton käänne sekoittaa tänään pakkaa. Älä takerru menneisiin, vaan siirrä katse tulevaisuuteen. Jotain harvinaisen mukavaa on tulossa.

 

VESIMIES

Pidä silmällä rahan menoa. Nyt ei kannata törsätä, sillä se poikisi vain turhia stressinaiheita. Pidä elämäsi mahdollisimman simppelinä.

 

KALAT

Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi. Vaadi pöytään faktoja. Joku yrittää parhaansa mukaan puhua sinua ympäri puolelleen.

 

OINAS

Tartu lupaavaan tilaisuuteen ennen kuin on liian myöhäistä. Turha jahkaileminen ei johda mihinkään. Luota vaistoosi päätöksiä tehdessäsi.

 

HÄRKÄ

Anna toisten toteuttaa omia suunnitelmiaan. Sinulla on nyt runsaasti muuta ajateltavaa. Katso tarkkaan, kenen lupauksia kuuntelet.

 

KAKSONEN

Sinun ei tarvitse käsittää sanasta sanaan kaikkea kuulemaasi. Meneillään on nyt jotain, mitä sinulla on vaikeuksia seurata. Seuraa rehellisesti omaa polkuasi.

 

RAPU

Jokin kotiin liittyvä vaatii nyt huomiotasi. Syyssiivous tai turhan tavaran eteenpäin antaminen olisi paikallaan. Mielikuvitus on tänään paras ystäväsi.

 

LEIJONA

Panoksesi ei jää muilta huomaamatta. Päädyt tänään näkyvään rooliin, jos tulee suurten päätösten aika. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin viihtymään. Vilpitön kiinnostus on paras tapa tutustua uusiin tyyppeihin. Keskity kyselemään ja kuuntelemaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla