Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kuulostele tuntemuksiasi. Luota intuitioosi ja laadi suunnitelmasi sen ohjeiden mukaan. Mieti, millainen tärkeysjärjestyksesi on.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

On aika järjestellä asioita. Uusi vuosi alkaa uusine haasteineen. Ensitöiksesi sinun on syytä varmistaa, että rahatilanteesi on kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Vähennä puhetta ja lisää toimintaa. Pyydä epäröimättä apua, jos koet sitä tarvitsevasi. Ilmassa on ihastusta ja jännitteitä.

 

OINAS

Älä anna stressin iskeä. Etsi käsiisi ihminen, jolla on kokemusta sinua vaivaavasta ongelmasta. Yhteistyössä on paljon voimaa.

 

HÄRKÄ

Järjestele ajatuksiasi ja mieti, mitkä ovat pääasialliset tavoitteesi ensi vuodelle. Laadi aukoton suunnitelma, joka auttaa sinut vauhdilla alkuun.

 

KAKSONEN

Älä päästä ulkopuolisia sekaantumaan yksityisasioihisi. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin. On hyvä hetki miettiä uuden harrastuksen aloittamista.

 

RAPU

Sinulla ei ole aikaa hukattavana. Anna muiden tehdä juttujaan ja nauti omasta vapaudestasi tehdä itsenäisiä ratkaisuja. Romantiikka on nyt keskeisessä roolissa.

 

LEIJONA

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi. Viettäkää yhteistä laatuaikaa pienellä budjetilla. Hiljaiselo ja haaveilu sopivat päivän ohjelmaan loistavasti.

 

NEITSYT

On itsetutkiskelun aika. Mieti, mitä odotat uudelta vuodelta ja itseltäsi. Keskustele suunnitelmistasi luotettavan ihmisen kanssa.

 

VAAKA            

Valitse seurasi tarkkaan. On aika ottaa etäisyyttä ihmisiin, joiden negatiivisuus käy sinulle rankaksi. Uudistukset tekevät sinulle hyvää.

 

SKORPIONI

Lähde liikkeelle. Älä vain odottele, että joku muu tekisi aloitteita puolestasi. Jos haluat nähdä elämässäsi muutoksia, on sinun tehtävä jotain konkreettista.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi oikein. Tee jotain rakentavaa niin itsesi kuin muidenkin hyväksi. On otollinen hetki uusien ihmisten tapaamiselle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla