Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Suuntaa kohti haasteita. Nyt on aika irrottautua vanhoista tavoista ja tehdä jotain jännittävää. Lykkää syksy tänään kunnolla liikkeelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Tee taustatyötä. Perusteelliset kartoitukset ovat nyt hyväksi sinulle. Olet tekemäisilläsi suurta päätöstä, joka vaatii sataprosenttista varmuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassasi. Hermostuminen johtaisi vain suusta päässeisiin sammakkoihin. Kuuntele ja anna toisille tilaa joka tilanteessa.

 

JOUSIMIES

Menneisyyden kokemuksista löytyy apua nykytilanteeseen. Älä jaa liian innokkaasti yksityisasioita sosiaalisessa mediassa tänään. Ympärilläsi liikkuu uteliasta porukkaa.

 

KAURIS

Älä päästä ketään sekaantumaan asioihin, jotka eivät kuulu ulkopuolisille. Tänään sinun on tärkeää pitää yksityisyytesi rajoista kiinni. Ole tarkkana myös rahan kanssa.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Joku lähipiirissäsi on muutosten keskellä, ja hän tarvitsee nyt kritiikin sijaan olkapäätä ja kuuntelijaa.

 

KALAT

Kuuntele ja ota opiksi. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa. Ole valmis päästämään irti vanhentuneista asenteistasi ja ottamaan uutta tilalle.

 

OINAS

Painopiste on nyt raha-asioissa ja muissa käytännön kysymyksissä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin huolimattomuusvirheitä ei satu.

 

HÄRKÄ

Selvitä asiat pois päiväjärjestyksestä. Tekemättömien hommien listan ei pitäisi antaa kasvaa enää yhtään pidemmäksi. Tehokkuus on nyt avainsana.

 

KAKSONEN

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka kannustavat ja inspiroivat sinua eteenpäin. Nyt ei tule antaa sijaa negatiivisuudelle. Usko itseesi ja asiaasi.

 

RAPU

Anna muiden tehdä omiaan. Pysyttele kaukana riskialttiista hankkeista tänään. Nyt on pelattava varman päälle ja toimittava yhdessä.

 

LEIJONA

Verkostoitumisessa on taikaa. Kerää ympärillesi hyvä tiimi, joka tukee sinua suunnitelmissasi. Tänään kannattaa uskaltaa haaveilla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla