Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi peliin tänään. Nyt on aika laittaa liikkeelle muutoksia. Hyvät tekosi eivät jää huomiotta ympärilläsi.

 

VAAKA

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Uskalla ilmaista itseäsi etenkin silloin, jos meno ei miellytä sinua. Rehellisyys on tänään tärkeä valtti.

 

SKORPIONI

Saat energiaa muutoksista. On aika antaa kodillesi kasvojenkohotus tai lähteä ostosreissulle uusimaan vaatekaappisi sisältö. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Pidä mielesi avoimena, mutta tunne itsesi. Älä anna kenenkään suostutella sinua mukaan kuvioon, joka ei tunnu omaltasi. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

KAURIS

Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Pienillä uudistuksilla saat aikaan suuria muutoksia. Järjestelmällisyydestä saa tänään lisäpisteitä.

 

VESIMIES

Kärsivällisyys on tänään paras valttisi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Ole valmis odottamaan tuloksia, sillä pitkähermoisuutesi palkitaan.

 

KALAT

Sinulla riittää nyt ideoita. Yhteistyökumppanit ovat tänään avainasemassa. Ole valmis menemään rohkeasti kiinnostavien ihmisten juttusille.

 

OINAS

Anna tunteidesi tulla ja mennä. Kerää tietoa kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta. Ole valmis ottamaan riskejä tänään.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota uudet haasteet vastaan avoimin sylin. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta etenkin työrintamalla.

 

KAKSONEN

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Vaihda maisemaa, jos tilanne antaa siihen mahdollisuuden. Kuuntele saamiasi ehdotuksia ketään tuomitsematta.

 

RAPU

Pääset alkuun uuden ja lupaavan projektin kanssa. Sekä kotona että töissä sattuu ja tapahtuu. Saat kannustavaa palautetta yllättävältä taholta.

 

LEIJONA

Hyväksy väistämättömät asiat vastaan taistelematta. Olet nyt parhaimmillasi omissa oloissasi. Odota rauhallisempaa hetkeä suuria ratkaisuja tehdäksesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.