Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi peliin tänään. Nyt on aika laittaa liikkeelle muutoksia. Hyvät tekosi eivät jää huomiotta ympärilläsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Uskalla ilmaista itseäsi etenkin silloin, jos meno ei miellytä sinua. Rehellisyys on tänään tärkeä valtti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Saat energiaa muutoksista. On aika antaa kodillesi kasvojenkohotus tai lähteä ostosreissulle uusimaan vaatekaappisi sisältö. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Pidä mielesi avoimena, mutta tunne itsesi. Älä anna kenenkään suostutella sinua mukaan kuvioon, joka ei tunnu omaltasi. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

KAURIS

Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Pienillä uudistuksilla saat aikaan suuria muutoksia. Järjestelmällisyydestä saa tänään lisäpisteitä.

 

VESIMIES

Kärsivällisyys on tänään paras valttisi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Ole valmis odottamaan tuloksia, sillä pitkähermoisuutesi palkitaan.

 

KALAT

Sinulla riittää nyt ideoita. Yhteistyökumppanit ovat tänään avainasemassa. Ole valmis menemään rohkeasti kiinnostavien ihmisten juttusille.

 

OINAS

Anna tunteidesi tulla ja mennä. Kerää tietoa kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta. Ole valmis ottamaan riskejä tänään.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota uudet haasteet vastaan avoimin sylin. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta etenkin työrintamalla.

 

KAKSONEN

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Vaihda maisemaa, jos tilanne antaa siihen mahdollisuuden. Kuuntele saamiasi ehdotuksia ketään tuomitsematta.

 

RAPU

Pääset alkuun uuden ja lupaavan projektin kanssa. Sekä kotona että töissä sattuu ja tapahtuu. Saat kannustavaa palautetta yllättävältä taholta.

 

LEIJONA

Hyväksy väistämättömät asiat vastaan taistelematta. Olet nyt parhaimmillasi omissa oloissasi. Odota rauhallisempaa hetkeä suuria ratkaisuja tehdäksesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla