Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Pidä positiiviset asiat päällimmäisinä mielessäsi. Asennoitumisesi vaikuttaa tapahtumiin tänään suuresti. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Päivä tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa, joka on syytä painaa mieleen tulevaisuutta varten,

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Tarkastele mahdollisuuksiasi asettamatta rajoituksia mielikuvituksellesi. Haaveilu tekee nyt hyvää. Uskalla heittää ilmoille toivomuksia.

 

SKORPIONI

Suojele itseäsi manipulointiyrityksiä vastaan. Lähelläsi on joku, joka yrittää parhaansa mukaan saada pääsi kääntymään. Ylireagointi olisi nyt paha virhe.

 

JOUSIMIES

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Hyvä suunnitelma on nyt kaikki kaikessa. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, jos sinulta puuttuu vielä tietoa.

 

KAURIS

Raha-asiat vaativat nyt erityisen paljon huomiota. Ole tarkka ja tunnollinen, niin vältyt harmilliselta mokalta. Siirrä suuret hankinnat tuonnemmaksi.

 

VESIMIES

Saat lupaavaa vastakaikua ehdotuksellesi. Viehätysvoimasi toimii nyt täysillä kierroksilla. Teet vaivattomasti vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

KALAT

Varovaisuus on nyt tarpeen. Älä haksahda uskomaan juttua, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Terve annos epäluuloa säästää sinut paljolta.

 

OINAS

Tartu ojennettuun tilaisuuteen. Onni on tänään puolellasi, kun lähdet kokeilemaan siipiäsi. Seuraa vaistoasi sinne, minne se johdattaa sinua.

 

HÄRKÄ

Sinun ei tarvitse joustaa periaatteistasi ylimitoitetusti. Joku pyytää sinulta apua, eikä se välttämättä osu kovin hyvään hetkeen. Muista pitää huolta itsestäsi.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Joku yrittää sekaantua asioihisi. Muistuta häntä siitä, missä rajat menevät.

 

RAPU

Rahan kanssa ei kannatta hullutella tänään. Harkitse tarkkaan, onko kaverille lainaaminen hyvä idea. Voit ehkä auttaa häntä toiselle tavalla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla