Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat hyvää palautetta viimeisistä ratkaisuistasi. Se rohkaisee sinua eteenpäin valitsemallasi polulla. Anna tilaa romantiikalle.

 

NEITSYT

Opit tänään jotain arvokasta. Lähde tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Korviisi kantautuu tietoa, josta tulee olemaan paljon hyötyä.

 

VAAKA

Älä vain istuskele odottamassa, että jotain tapahtuisi. Ota ohjat käsiisi ja ryhdy toimiin. Erityisesti työelämässäsi on nyt paljon meneillään.

 

SKORPIONI

Lähde kokeilemaan ennakkoluulottomasti jotain uutta. Silmäsi avautuvat tärkeän asian suhteen. Tee ratkaisuja kohtuus mielessäsi.

 

JOUSIMIES

Älä seuraa sokeasti joukkoa. Tee omat päätöksesi vaistoasi kuunnellen. Yksinkertaiset ratkaisut toimivat nyt parhaiten.

 

KAURIS

Selkeät päämäärät vievät sinut pitkälle. Anna positiivisille muutoksille lisävauhtia energiallasi. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi. Oikea perspektiivi auttaa hahmottamaan tilannetta. Tarjoa rauhaa ja rakkautta konfliktin jatkamisen sijaan.

 

KALAT

Työelämässä nousee pinnalle ongelmia. Pidä silmät auki joka käänteessä. Ratkaisu saattaa ilmaantua yllättävältä taholta.

 

OINAS

Tarjoa apuasi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Saat kaivatun vastapalveluksen pian. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Älä hermostu, vaan ota hoitaaksesi yksi asia kerrallaan.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lyhyt tauko arjesta tekisi hyvää. Tee jotain uutta ja yllättävää rutiinejasi muuttaaksesi.

 

RAPU

Viehätysvoimasi toimii nyt täydellä teholla. Ota diplomatia avuksi hankalan paikan tullen. Ihmissuhderintamalle on luvassa muutoksia.