Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat hyvää palautetta viimeisistä ratkaisuistasi. Se rohkaisee sinua eteenpäin valitsemallasi polulla. Anna tilaa romantiikalle.

 

NEITSYT

Opit tänään jotain arvokasta. Lähde tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Korviisi kantautuu tietoa, josta tulee olemaan paljon hyötyä.

 

VAAKA

Älä vain istuskele odottamassa, että jotain tapahtuisi. Ota ohjat käsiisi ja ryhdy toimiin. Erityisesti työelämässäsi on nyt paljon meneillään.

 

SKORPIONI

Lähde kokeilemaan ennakkoluulottomasti jotain uutta. Silmäsi avautuvat tärkeän asian suhteen. Tee ratkaisuja kohtuus mielessäsi.

 

JOUSIMIES

Älä seuraa sokeasti joukkoa. Tee omat päätöksesi vaistoasi kuunnellen. Yksinkertaiset ratkaisut toimivat nyt parhaiten.

 

KAURIS

Selkeät päämäärät vievät sinut pitkälle. Anna positiivisille muutoksille lisävauhtia energiallasi. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi. Oikea perspektiivi auttaa hahmottamaan tilannetta. Tarjoa rauhaa ja rakkautta konfliktin jatkamisen sijaan.

 

KALAT

Työelämässä nousee pinnalle ongelmia. Pidä silmät auki joka käänteessä. Ratkaisu saattaa ilmaantua yllättävältä taholta.

 

OINAS

Tarjoa apuasi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Saat kaivatun vastapalveluksen pian. Ilmassa on lupaava annos romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Älä hermostu, vaan ota hoitaaksesi yksi asia kerrallaan.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lyhyt tauko arjesta tekisi hyvää. Tee jotain uutta ja yllättävää rutiinejasi muuttaaksesi.

 

RAPU

Viehätysvoimasi toimii nyt täydellä teholla. Ota diplomatia avuksi hankalan paikan tullen. Ihmissuhderintamalle on luvassa muutoksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat valtavasti energiaa perheeltä ja ystäviltäsi. Vietä aikaa ihmissuhteille omistautuen ja läheisiäsi kuunnellen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos johtaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tapaat ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Ole avoin ehdotuksille.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Sinun on valittava itse, mikä on juuri sinulle tärkeää. Voit saada tänään muutoksia aikaan lähtemällä liikkeelle.

 

SKORPIONI

Etene hitaasi ja rauhallisesti. Suurten ideoiden aika koittaa myöhemmin. Nyt on panostettava ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun.

 

JOUSIMIES

Tunne-elämässäsi myrskyää, eikä pettymyksiltä voi välttyä. Joku ei ole kanssasi rehellinen, mistä sotku syntyy. Älä sorru valehtelemiseen omalta puoleltasi.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta. Päätä ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta. Vasta sitten voit nähdä asioissa konkreettista liikettä.

 

VESIMIES

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Kuuntele ja tarkkaile, niin opit paljon. Hermostuminen olisi nyt huonoin mahdollinen ratkaisu.

 

KALAT

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä itsesi turvassa kohtuuttomilta vaatimuksilta ja uskalla kieltäytyä tarvittaessa. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoituksia. Joku yrittää tuputtaa sinulle omia näkemyksiään. Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Erilaiset ajattelutavat ja vaikutteet tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä vie sinut pitkälle. Älä lannistu takaiskujen edessä. Sisulla ja päättäväisyydellä pääset läpi esteistä.

 

RAPU

Kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla. Keräät pisteitä rohkeudella ja avoimuudella. Tarjoa ehdotuksia ja kuuntele huolellisesti vastauksia.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Saat ihmeitä aikaan myös pienellä budjetilla. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta.

 

NEITSYT

Lähde reissuun tai tapaamaan vanhoja kavereita. Radikaali muutos arkirutiineihisi olisi paikallaan. Pakka kaipaa nyt sekoittamista.

 

VAAKA

Auta ventovierasta, niin omakin päiväsi kirkastuu kertaheitolla. Hyvän tahdon eleelläsi on kauaskantoiset vaikutukset. Omista aikaa myös itsellesi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevaa yhdessä rakkaittesi kanssa. On aika haaveilla ilman rajoituksia. Kaiken ei tarvitse lähteä rahakysymyksistä.

 

JOUSIMIES

Vanha ystävä muistuttaa sinua menneistä. Olet jättänyt tietyt asiat jo taaksesi, ja hyvä niin. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

KAURIS

Pysyttele kotosalla ja käytä päivä mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Pakerrat paljon energiaa vievän homman parissa. On otollinen aika muutoksille.

 

VESIMIES

Satsaa verkostoihin ja ihmissuhteisiin. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Muista olla hyvä kuuntelija ja jättää tilaa myös muille.

 

KALAT

Tunnerikas selkkaus saa sinut epäröimään. Vältä lisädraama pysyttelemällä kaukana sotkuista, jotka eivät kuulu sinulle. Satsaa vakauteen ja tasapainoon.

 

OINAS

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt on loistava hetki solmia ystävyyksiä ja käydä kiinnostavia keskusteluja. Vilpittömyydellä pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi ihmiselle, jota asia koskee. Toivot näkeväsi elämässäsi muutoksia. Ensimmäinen askel on avautuminen.

 

KAKSONEN

Satsaa sinulle tärkeään projektiin niin paljon voimavarojasi kuin mahdollista. Pian pääset nauttimaan panostuksesi tuloksista.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä. Kokeile tehdä asiat eri tavalla, niin löydät itsestäsi uusia puolia. Pidä huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi.