Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Tarjoa apuasi aina, kun voit. Tänään on aika kääntää katse kauas omasta navastasi. Muiden tukeminen antaa paljon myös itsellesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Älä anna egosi sotkea hyvin alkanutta päivää. Päästä irti menneistä ja keskity sinnikkäästi tilanteen positiivisiin puoliin. Opit tänään paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Sinun on aika kehittyä ja oppia uutta. Kiinnitä huomiota ihmissuhteisiin. Tasapainon vaaliminen menee kaiken edelle.

 

VAAKA            

Olet kasvokkain uuden ihmisen kanssa, joka ajattelee asioista hyvin eri tavalla kuin sinä. Ole avoin keskustelulle ja pidä ilmapiiri rauhallisena.

 

SKORPIONI

Anna tekojesi puhua puolestaan. Lähetät selkeimmän viestin kohtelemalla jokaista vastaantulevaa reilusti. Älä pakota ketään muuttumaan.

 

JOUSIMIES

Liikkeellä on tänään väärää tietoa. Älä anna sen kaataa suunnitelmiasi. Ole kriittinen kuuntelija, niin kaikki sujuu ongelmitta.

 

KAURIS

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Älä heittäydy tunteidesi vietäväksi, sillä sinulla on tänään paljon hommaa ja tarvetta kylmälle järkeilylle.

 

VESIMIES

Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Olisi nyt paha moka vetää liian nopeita johtopäätöksiä. Älä haksahda uskomaan huhuja.

 

KALAT

Lähde liikkeelle. Olet paras henkilö motivoimaan itsesi liikkeelle. Älä vain istu odottelemassa, että jotain eteenpäin kannustavaa tapahtuisi.

 

OINAS

Katso kaikkea vastaan tulevaa avoimin mielin. Olet tekemässä päätöstä, joka voi vaikuttaa asioihin pitkälle tulevaisuuteen. Käänny hyvän ystävän puoleen.

 

HÄRKÄ

Sinulla on hyvältä vaikuttava idea. Heitä se ilmoille ystävien tai perheen seurassa. Saat hyviä vinkkejä ja rehellistä palautetta.

 

KAKSONEN

Menneisyydessä kokemasi asiat ovat omiaan näyttämään sinulle suuntaa. Perusta päätöksesi faktoille. Ulkopuolisten mielipiteille ei pidä antaa painoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla