Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On uusien alkujen aika. Uskalla olla esillä, sillä nyt on lähdettävä määrätietoisesti liikkeelle kohti unelmiasi. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Tee harkittuja muutoksia arkeesi. Tärkeintä on, että se rullaa sinulle sopivalla tavalla ja viihdyt hyvin kotonasi. Mukavuuteen kannattaa panostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Anteliaisuutesi menee nyt helposti hieman yli. Älä hankkiudu rahaongelmiin kaveria auttamalla. Ole hieman skeptinen ylimitoitettuja avunpyyntöjä kohtaan.

 

NEITSYT

Ole kuulolla ja valmis tukemaan sinulle tärkeää ihmistä. Läsnäolo on olennaisinta ihmissuhteissa. Rehellisyys vie pitkälle tulevaisuudesta puhuttaessa.

 

VAAKA            

Satsaa omaan kehitykseesi. Olet muutosten keskellä ja avoimuutesi vetää puoleensa jatkuvalla syötöllä uusia asioita. Utelias mieli on paras valttisi.

 

SKORPIONI

Ota opiksi päivän tapahtumista. Päivä tarjoaa sinulle värikkäitä kokemuksia laidasta laitaan. Pidä mielessä, mitkä asiat ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa leikitellä nyt tunteillasi. Ota häneen välittömästi etäisyyttä. Manipuloinnin kohteeksi jäämistä ei tarvitse hyväksyä.

 

KAURIS

Kotona tai perhepiirissä on luvassa muutoksia. Ne vievät sinua aikomaasi parempaan suuntaan. Perusteellinen taustatyö säästää sinut paljolta.

 

VESIMIES

Kohdallesi osuu loistava tilaisuus. Älä päästä ketään sekaantumaan asioihisi kärkevillä kommenteilla. Tiedät, mitä olet tekemässä.

 

KALAT

Tarjoa apuasi, niin pelastat päivän. Yllättävä eleesi jää mieliin ja saattaa palata kohdallesi vastapalveluksena. Tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua ensinäkemältä.

 

OINAS

Avoin mieli auttaa sinua näkemään tilanteen erilaisessa valossa. Älä takerru liian hanakasti siihen, mitä kuvittelet tietäväsi. Ota rakentava kritiikki vastaan.

 

HÄRKÄ

Saat muutoksia nopeasti aikaan tänään. Luota itseesi. Sinulla on kokemusta vastaavista tilanteista, eikä sinun tarvitse kuin ammentaa niistä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla