Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Ehdota ratkaisuja umpikujaan päätyneelle ihmiselle. Kokemuksiesi jakamisesta voi nyt olla paljon hyötyä muille. Luottamus on tänään pääasia.

KAKSONEN

Älä lähde mukaan peleihin tai epäselvään kuvioon, jos vaistosi hälyttää. Ole rehellinen ja odota samaa myös muilta. Ilmassa on romantiikkaa.

RAPU

Ole valmis kompromisseihin. Pyri tulemaan parhaasi mukaan kaikkien kanssa toimeen. Joustava asenne on nyt paras valttisi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Älä haali itsellesi liikaa kuormittavaa tekemistä. Pidä ennen kaikkea huolta henkisestä ja fyysisestä jaksamisestasi. Pyydä suoraan apua, jos tarvitset sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Kohdallesi osuu loistava tilaisuus. Mieti tarkkaan, mitä haluat tehdä sinulle tarjotulla mahdollisuudella. On aika muokata rutiinejasi uuteen suuntaan.

VAAKA

Ota etäisyyttä vaativaksi heittäytyvään ihmiseen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiseen ja itsetutkiskeluun. Hiljaisuus tekee nyt hyvää.

SKORPIONI

Ota ilo irti jokaisesta tarjotusta mahdollisuudesta. Nyt ei kannata antaa ennakkoluulojen pidätellä sinua. Seuraa vaistoasi myös epätodennäköiseltä tuntuvalle reitille.

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Kuuntele kuitenkin järjen ääntä, äläkä hyppää uusiin seikkailuihin pelkän jännityksen kaipuun ajamana.

KAURIS

Käänny kaverin puoleen, jos sinulta loppuvat ideat. Päädytte auttamaan toinen toistanne. On uusien alkujen aika.

VESIMIES

Näköpiirissä on joku, joka tarvitsee apua. Löydät kekseliään tavan helpottaa hänen elämäänsä. Anna luovuutesi johdattaa sinua tänään muutenkin.

KALAT

Mieti tarkkaan, mikä strategia on nyt kannaltasi paras. Ota ennen kaikkea lähipiirisi mielipiteet huomioon. Kyse on nyt yhteisistä asioista.

OINAS

Valikoi tarkkaan, mitä jaat nyt julkisesti. Mielesi saattaa muuttua nyt vauhdilla, eikä mielipiteitäsi kannata nyt julkistaa turhan tiheällä tahdilla. Onni potkaisee sinua raha-asioissa.

sytynyt maaliskuu 4 päivä

Olen Kala ja nämä ovat oleet napiin minulle ,siitä kun sivuston löysin ,noin vuosi sitten.Vaikka mummo ikäinen kyllä kohdallani niin oikein kuloinkin Kala horoskooppi.Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla