Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Tee vain tarvittavat muutokset yrittämättä haukata liian suurta palasta kerralla. Liioittelu johtaa helposti rahavaikeuksiin. Pysy järkevän budjetin rajoissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Luottamus on ansaittava. Joku saattaa tuottaa sinulle tänään pettymyksen. Älä heittäydy liian ehdottomaksi, vaan anna hänelle kuitenkin toinen tilaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja muuta asioita itsenäisesti. Sinun ei tarvitse odottaa merkkiä ulkopuolelta. Kanna vastuusi itse ja tee rohkeita, eteenpäin vieviä ratkaisuja.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan niin hyvässä kuin pahassakin. Saatat reagoida yllättävän tulisesti, jos kohtaat epäreilua käytöstä. Kohtele itse muita reilusti.

 

NEITSYT

Päivä antaa sinulle paljon ajattelemisen aihetta. On aika verkostoitua ja etsi haasteita. Leikittelet ajatuksella jostain uudesta ja jännittävästä.

 

VAAKA            

Älä lupaile liian suuria. Varmistu ensin siitä, että pysyt ajan tasalla omista puheistasi. Olisi paha moka tuottaa pettymys läheisellesi.

 

SKORPIONI

Luota itseesi. Itsevarmuutesi voi avata sinulle ovia tänään. Tunnepitoinen selkkaus voi saada sinut hetkeksi eksyksiin polultasi.

 

JOUSIMIES

Ihmissuhteet kaipaavat nyt erityisen paljon huomiota. Pyri tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Yhteistyö on valtava voimavara tänään.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Nyt ei ole aika jarrutella, vaan antaa persoonallisuutesi näkyä koko kirjossaan. Usko itseesi.

 

VESIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä samoin kuin naapurisi. Kuuntele sisintäsi ja suuntaa sinne, missä tapahtuu sinua puoleensa vetäviä asioita. On tärkeää, että olet oma itsesi.

 

KALAT

Älä tyydy liian vähään. Uskalla asettaa rima korkealle ja puskea itseäsi eteenpäin läpi vaativista tilanteista. Et välty tänään kiperiltä haasteilta.

 

OINAS

Anna muiden tehdä omiaan. Sinulla on nyt hommia, etkä kaipaa häiriötekijöitä kaiken keskellä. Keskittymiskykysi säästää sinut paljolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla