Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Ole valmis heittäytymään uuteen haasteeseen, kun sellainen osuu kohdalle. Muista pitää rakkaasi lähelläsi. Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

HÄRKÄ

Päivä sisältää viime hetken muutoksia. Vedä henkeä ja pidä mietintätauko ennen kuin suuntaat eteenpäin. Kiirehtimiseen ei ole mitään syytä.

KAKSONEN

Ota yhteyttä ihmiseen, joka ilmestyy ajatuksiisi. On hyvä hetki muistella menneitä ja päivittää kuulumisia puolin ja toisin. Päivä tuo tullessaan hyvän uutisen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Kärsivällisyys on nyt valttia. Käytännön asiat eivät suju tänään aivan suunnitelmien mukaan. Yhteen etappiin kerrallaan keskittyminen auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Kiinnitä huomiota aikatauluun. Pidä mielessä annetut lupaukset ja muistuta tarpeen tullen myös muita yhdessä sovituista asioista. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

NEITSYT

Ole avoin ehdotuksille. Päivä tuo mukanaan monia yllätyksiä, ja joustavuus auttaa pitkälle. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

VAAKA

Ole armollinen itseäsi kohtaan. Nyt ei ole oikea aika asettaa itsellesi liian korkeita vaatimuksia. Pakollisten hommien hoitaminen on jo saavutus.

SKORPIONI

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Nyt ei ole paras mahdollinen hetki suurten päätösten tekemiselle. Hidasta tarpeen tullen tahtia.

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkuus säästää sinut monilta ongelmilta. Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua uusille poluille.

KAURIS

Ole valmis ottamaan muutokset vastaan. Vanhoihin kuvioihin ei kannata nyt takertua liian hanakasti. Luota itseesi ja kykyihisi.

VESIMIES

Pidä pääsi ja etene suunnitelmissasi. Sinulla on selvä suunta, mikä motivoi ja antaa virtaa. Joku lähipiirissäsi tarvitsee sinua.

KALAT

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Pidä huolta siitä, että tasapaino säilyy kaikilla elämäsi osa-alueilla. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla