Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Menneisyyden kokemuksesi auttavat sinua tänään uuden tuttavan motiivien arvioimisessa. Ole tarkkana ja kuuntele vaistoasi. Punnitset tänään arvojasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä anna periksi houkutuksille, jos tiedät niiden kiskovan sinua väärään suuntaan. Kuuntele sisäistä ääntäsi, joka tietää, mikä sinulle on parhaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Tee siirtosi vasta sitten, kun tunnet olevasi vakaalla pohjalla. Nyt ei ole aika heittäytyä sokkona uusiin kuvioihin. Ota faktoista selvää ensin.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana siitä, mitä tulet toivoneeksi. Mikään ei ole nyt sitä, miltä näyttää. Älä usko kauniita sanoja, joiden tarkoitus on harhauttaa sinut näkemästä totuutta.

 

RAPU

Ota rennosti. Pyydä hyvää tyyppiä avuksi urakkasi setvimisessä. Päivä sisältää ahkerointia, mutta myös roppakaupalla huumoria.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse seurata laumaa, jos oma polkusi vie toisaalle. Hyväksy seikat, jotka eivät ole vallassasi. Anna myös muille vapaus tehdä niin kuin heitä huvittaa.

 

NEITSYT

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Vilpittömyys ja kova työ kantavat sinut pitkälle. Tapaat ihmisiä, jotka osoittautuvat arvokkaiksi tiedonlähteiksi.

 

VAAKA            

Ympäröi itsesi ihmisillä, joka hyväksyvät sinut omana itsenäsi. Älä ota vastaan haastetta, jonka tiedät kuormittavan sinua liikaa. Uskalla kieltäytyä tarvittaessa.

 

SKORPIONI

Kiinnitä huomiota lähipiirissäsi kytevään ongelmaan. Viettämällä enemmän aikaa uuden tuttavan kanssa opit paljon ja ymmärrät pian kokonaiskuvaa paljon paremmin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Älä heittäydy sinisilmäiseksi, sillä joku yrittää sumuttaa sinua kauniilla lupauksillaan. Rahan säästäminen on nyt tarpeen.

 

KAURIS

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, joka pyörii ajatuksissasi. Olet tekemässä siirtoa, joka ei miellytä kaikkia lähipiirissäsi. Ajattele omaa parastasi.

 

VESIMIES

Sinun on aika vaihtaa vapaalle. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Yksin oleskelu voisi tehdä sinulle tänään hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla