Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Haasta itsesi tänään joka käänteessä. On aika etsiä rajoja ja punnita elämäntapakysymyksiä. Myös ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

KALAT

Nyt kannattaa olla tarkkana ja harkita jokaista siirtoa. Et voi ennakoida kaikkea, mutta varovaisuus on silti valttia. Tarjoa ratkaisuja ongelmien vatvomisen sijaan.

OINAS

On hyvä hetki suunnitella reissuun lähtöä. Maisemanvaihdos tuo elämääsi paljon positiivista ja pohdittavaa. Saat hyvän vinkin lähipiiristäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Annos realismia on nyt tarpeen. Pyri tavoitteisiisi, mutta varmista ensin, että olet liikkeellä oikeista syistä. Ilman todellista motivaatiota et pääse pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Siirrä katse tulevaan. Siellä on sekä kysymyksiä että motivaatiota antavia haavekuvia. Pääset tänään askeleen lähemmäksi unelmaasi.

RAPU

Lähde osallistumaan. Ihmisten parissa olet parhaimmillasi. Solmit tänään helposti uusia kontakteja, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

LEIJONA

Pidä rahasi säästössä tänään. Innokkaalle lainan kysyjälle kannattaa sanoa suoraan ei. Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta ulkoisilla asioilla.

NEITSYT

Aggressiivisuus vain pahentaisi asioita tänään. Pura turhautumisesi liikuntaan tai muuhun harmittomaan, ja palaa päivänpolttavaan asiaan rauhoituttuasi.

VAAKA

Lahjoita aikaasi, älä rahaa. Voit olla avuksi myös läsnäolollasi ja käytännön avustuksella. Ennen kaikkea uskalla kieltäytyä, jos joku painostaa.

SKORPIONI

Ilmassa on jännitystä ja romantiikkaa. Epävarmuuden tunteita ei tarvitse säikkyä. Moni kysymys hakee vielä vastaustaan ihmissuhderintamalla.

JOUSIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Saat tilaisuuden vaikuttaa asioihin ja puhua sinulle tärkeän seikan puolesta. Päivä potkaisee lupaavan tapahtumasarjan aluilleen.

KAURIS

Pidä mielesi avoimena, sillä saat siten päivästä eniten irti. Kukkaro kannatta pitää sen sijaan kiinni. Heräteostokset eivät tiedä hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla