Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ota opiksi päivän tapahtumista. Älä lähde mukaan riskialttiiseen hankkeeseen, etenkin jos taloudellinen tilanteesi on vaakalaudalla. Muista kohdella kaikkia reilusti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Älä hukkaa aikaa yrittämällä olla kaikille mieliksi. Joku tarttuu tilaisuuteen ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, jos et ole tarkkana. Suojele itseäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. On hyvä hetki uuden harrastuksen aloittamiselle tai vanhojen taitojen kehittämiselle. Opit tänään paljon.

 

HÄRKÄ

Lähde tapaamaan ihmistä, jolla on sinulle poikkeuksetta hyviä neuvoja. Sinun on oltava valmis muutoksiin ja päästämään irti menneistä.

 

KAKSONEN

Pysyttele hiljaa suunnitelmistasi. Vielä ei ole aika julkistaa seuraavia siirtojasi. Hanki lisää taustatietoa ennen kuin teet mitään ratkaisevaa.

 

RAPU

Älä seuraa sokeasti laumaa. Sinun on tehtävä tänään omat ratkaisusi, vaikka et saisi niihin tukea ympäriltäsi. Ole uskollinen itsellesi.

 

LEIJONA

On nyt ehdottoman tärkeää, että pidät lupauksesi. Älä anna kenenkään luulla, ettei sinuun voi luottaa. Ole aina siellä, missä sinua eniten tarvitaan.

 

NEITSYT

Läheisesi ei tue kaikkia päätöksiäsi. Ole valmis neuvottelemaan, mutta älä jätä tilaisuutta väliin vain häntä miellyttääksesi. Ilmassa on manipulointia.

 

VAAKA            

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Siitä ei kuitenkaan tule yhtä helppoa kuin kuvittelet. Kuuntele saamiasi neuvoja, sillä niissä piilee totuuden siemen.

 

SKORPIONI

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka ymmärtävät sinua ja tavoitteitasi. Taustatuki osoittautuu tänään erityisen tärkeäksi. Yksin jääminen ei tiedä hyvää.

 

JOUSIMIES

Ota harkintaan idea, jonka läheisesi esittelee sinulle. Olet tekemäisilläsi ratkaisuja, joilla on laajat vaikutukset. Sinun on tärkeää muotoilla asiasi oikein.

 

KAURIS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Sinulla on aikaa, joten anna tilaa sattumille ja onnelle. Ota etäisyyttä manipulointiin taipuvaiseen ihmiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla