Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Pidä tunteesi kurissa, niin et lähetä vääriä viestejä ympäristöösi. Tietyn kulissin ylläpitäminen voi olla nyt vain hyvä juttu. Keskity tilanteen positiivisiin puoliin.

KAURIS

Kilpailuhenkisyytesi nostaa tänään päätään. On aika näyttää, mihin pystyt. Pidä diplomaattinen asenne ja maalaisjärki mukana kaikessa, mihin ryhdyt.

VESIMIES

Käy läpi nykytilannettasi ja mieti, mihin olet matkalla. On tullut aika tehdä lähitulevaisuutta koskevia ratkaisuja. Kiinnitä huomiota unensaantiin ja ruokavalioon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Saat päivästä uutta energiaa. On hyvä hetki suunnitella lähitulevaisuuteen jotain odotettavaa itsellesi. Uusi harrastus tai reissun varaaminen olisi paikallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Mieti tarkkaan, mihin kulutat rahasi tänään. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita lahjoja läheisillesi, vaan voit muistaa heitä myös muilla tavoin. Stressikin pysyy aisoissa, kun et törsää.

HÄRKÄ

Seuraa vaistoasi tänään. Liikkeellä on vääristeltyä tietoa, joka saattaa viedä sinut harhaan, ellet ole tarkkana. Faktat löytyvät kyllä kyselemällä.

KAKSONEN

Ilmassa on hämmennystä. Sinulla voi olla vaikeuksia päätöksenteossa. Käänny vanhan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoja.

RAPU

Mikään ei ole tänään varmaa. Kuulostele tilanteita ja itseäsi. Viime kädessä sinun on vain luotettava vaistoosi.

LEIJONA

Anna karismasi puhua. Voit solmia tänään hyviä kontakteja tulevaa ajatellen. Myös rakkauselämääsi on luvassa jotain yllättävää.

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Kokeneemmalla on sinulle sanottavaa. Tarjolla on nyt hyviä vinkkejä tulevaa varten.

VAAKA

Ota ohjat käsiisi. Nyt on vietävä kerralla loppuun aloitetut hommat. Kannusta itseäsi eteenpäin, sillä olet paras mahdollinen motivaation lähde itsellesi.

SKORPIONI

Onni potkii sinua tänään. Ole joustava, jos joudut neuvottelemaan. Annos diplomatiaa tekee ihmeitä ihmissuhteille.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla