Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ympäristöäsi, niin opit paljon. On aika istua alas ja selvittää ajatuksiasi. Löydät ratkaisuja luotettavien ystävien avulla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Sinun on aika nostaa äänesi kuuluviin. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Tärkeintä on, ettet anna vahingossa vääriä signaaleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Ole valmis seikkailuun. Uskalla olla persoonallinen ja tehdä ratkaisuja, jotka sopivat juuri itsellesi. Tänään sattuu ja tapahtuu.

 

VESIMIES

Pidä rakkaasi lähelläsi. Pyydä apua, jos koet tarvitsevasi sitä. Panoksesi on arvokas, joten älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

KALAT

Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea, joten ole tarkkana. Kysele lisää, kunnes kaikki selviää. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

OINAS

Ota opiksi päivän tapahtumista. Nyt on aika suunnata sinne, missä tapahtuu. Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi.

 

HÄRKÄ

On aika vakavoitua ja selvittää, mitä oikeasti haluat tulevalta. Päivä on täynnä kiinnostavia tuttavuuksia ja virkistäviä keskusteluja.

 

KAKSONEN

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Lähde liikkeelle ja ota asioista selvää. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi hyviä päätöksiä.

 

RAPU

Anna intuitiosi johdattaa sinua. Joudut tänään hämärään tilanteeseen, josta ei ole helppo löytää ulospääsyä. Luota aavistuksiisi.

 

LEIJONA

On aika lähteä ulos pitämään hauskaa. Nyt on parasta osallistua tapahtumiin mahdollisimman aktiivisesti. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Etenkin kotona on ilmassa suuria muutoksia. Nyt on peräännyttävä ja annettava muille tilaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu, mikä ei ole huono juttu. Selvitä itsellesi, mikä sinulle on tärkeintä. Etene asioissa vasta sitten, kun sinulla on valmis suunnitelma.                        

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla