Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Kotona voi nousta ilmaan ongelmia, joita on vältelty hieman liian pitkään. Kärsivällisyys ja kuunteleminen ovat tänään etusijalla. Luota vaistoosi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Usko itseesi, niin pääset asioissa eteenpäin. Älä päästä ketään sotkemaan ajatuksiasi. Moni pikkujuttu tunkee nyt turhan helposti mieleesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Vältä ylireagointia. Tänään on pidettävä jalat maassa ja keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan. Sulje välillä silmäsi siltä, mitä kilpailijasi puuhaavat.

 

KAURIS

On aika lähteä liikkeelle ja kokeilla asioita. Uusi näkökulma tekee sinulle hyvää. Luota itseesi ja hyviin ystäviin, joita ympäriltäsi löytyy.

 

VESIMIES

Muutoksia on luvassa. Älä takerru menneisiin, vaan keskity liikkumaan asioissa eteenpäin. Hyväksy kohdallesi osuvat yllätykset sellaisinaan.

 

KALAT

Sinulla on nyt liikaa vaihtoehtoja. Katso tarkkaan ympärillesi, sillä lähelläsi on joku, joka voi auttaa sinua. Oikea seura tekee sinulle ihmeitä.

 

OINAS

Muista katsoa kokonaiskuvaa. On hyvä päivä haaveilulle ja suunnitelmien laatimiselle. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

HÄRKÄ

Olet menossa oikeaan suuntaan. Ota kaikki irti päivän tarjoamista hetkistä. Ehdit hoitaa pikkujuttujen hiomisen myöhemmin.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta. Nyt on oltava hereillä joka hetki. Sinulta menee ohi jotain tärkeää, jos annat ajatustesi harhailla liikaa.

 

RAPU

Ilmaise ajatuksiasi rohkeasti. Luota itseesi ja siihen, että sanoillasi on painoarvoa. Tutustut tänään kiinnostaviin ihmisiin, joiden seurasta voit ammentaa paljon.

 

LEIJONA

Pysy liikkeellä. Nyt kannattaa olla sinnikäs ja viedä loppuun kertaalleen aloitettu projekti. Älä tuota pettymystä ihmiselle, joka laskee paljon varaasi.

 

NEITSYT

Voit oppia tänään paljon uutta. Kuuntele ja poimi hyödylliset tiedonjyvät mukaan. Anna romantiikalle tilaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla