Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Sinulla on käsissäsi paljon hommaa ja suuria päätöksiä. Kuuntele ehdotuksia ja vinkkejä. Sinun ei kannata jäädä yksin urakkasi kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Luvassa on muutoksia ja uusia mahdollisuuksia. Ota kaikki haasteet vastaan avoimin sylin. Pakan sekoittaminen on nyt paikallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Tarkkaile muiden tekemisiä. Kuulet kiinnostavia juttuja, joissa piilee tulevan kannalta arvokasta tietoa. Sinun on aika uskaltautua omalle polullesi.

 

KAURIS

Kokeile tehdä asiat eri tavalla kuin ennen. Luot rohkealla vedollasi jotain ainutlaatuista. Näkemyksistäsi on hyötyä muillekin.

 

VESIMIES

Etene asioissa varovaisesti ja yksi etappi kerrallaan. Kiirehtiminen johtaa vain huonoihin ratkaisuihin. Uskalla sanoa ei.

 

KALAT

Älä anna kenenkään päättää asioista puolestasi. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi ja viedä eteenpäin projektia, johon uskot. Ole uskollinen itsellesi.

 

OINAS

Älä aseta itsellesi rajoituksia. Pelko on pahin vihollisesti. Lopeta itsesi sensuroiminen ja uskalla olla oma itsesi koko värikirjossasi.

 

HÄRKÄ

Paina mieleesi kuulemasi kiinnostavat vinkit ja neuvot. Älä heittäydy liian herkkänahkaiseksi. Itsekriittisyydestä ei nyt seuraa mitään hyvää.

 

KAKSONEN

On aika käydä työhön. Tavoitteesi ovat sinulle selkeät, eikä nyt auta muu kuin painaa eteenpäin. Kukaan ei tule hoputtamaan sinua, ellet itse lähde liikkeelle.

 

RAPU

Älä törsää rahaa vain vaikutuksen tehdäksesi. Anna sen sijaan viehätysvoimasi ja omintakeisten ideoittesi puhutella ihmisiä. Omaisuutesi on sivuseikka.

 

LEIJONA

Päivä sisältää odottamattoman käänteen, joka jättää sinut kysymysten keskelle. Älä tee asiasta numeroa. Nyt on parasta pitää matalaa profiilia.

 

NEITSYT

Älä vaivaa päätäsi asioilla, joita et voi muuttaa. Voit saada aikaa merkittäviä käänteitä omalla esimerkilläsi. Keskity siihen, mikä on sinun päätettävissäsi.                 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla