Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

On aika laatia uusia suunnitelmia. Juttele tulevaisuudesta hyvän tyypin kanssa. Avaa mielesi ja ylläty iloisesti saamistasi ehdotuksista.

VESIMIES

Älä sekaannu hankalaan kuvioon, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Pidä huomio itsessäsi. Hetki on otollinen vanhojen kaavojen kyseenalaistamiselle.

KALAT

Tee jotain etäistä tuttavaa tai ventovierasta auttaaksesi. Sinulla on nyt tarvittavat resurssit siihen. Mielikuvituksesi lentää ja vie sinut kiinnostavasta tilanteesta toiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Nyt kannattaa olla sinnikäs ja hoitaa kertaalleen aloitettu homma loppuun. Älä anna kenenkään lannistaa sinua negatiivisilla puheilla. Kuuntele vaistoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Uskalla pitää hieman ääntä itsestäsi jos todella haluat, että ideoitasi kuunnellaan. Päivä sisältää paljon liikettä ja hälyä, ja nyt on helppo jäädä kovaäänisempien varjoon.

KAKSONEN

Saat apua yllättävän läheltä. Luota karismaasi. Valikoimalla sanasi ja puhumalla selkeästi pääset jo pitkälle, ja projektisi pääsee lupaavasti käyntiin.

RAPU

Ota ohjat käsiisi. Sinulla on käsissäsi loistoidea, jota ei ole mitään syytä hylätä ensimmäisen vaikeuden tullen. Sisulla pääsee pitkälle.

LEIJONA

Terveytesi tulisi nyt olla etusijalla. Tee fiksuja ratkaisuja, jotka edistävät hyvinvointiasi. Älä anna kritiikkiin taipuvaisen tyypin hidastaa menoasi.

NEITSYT

Katseet kääntyvät tänään helposti sinuun. Saat tilaisuuden auttaa hyvää tyyppiä hankalassa tilanteessa. Luvassa on ansaittuja kehuja.

VAAKA

Varaa päivästä aikaa itsellesi. Tarkkailemalla opit nyt paljon. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja ole valmis muuttamaan tapojasi.

SKORPIONI

Ota muutokset avoimin mielin vastaan. Juttele vaihtoehdoistasi kokeneemman kanssa, jos tarvitset apua. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

JOUSIMIES

Älä ota mitään liian kirjaimellisesti. Nyt kannattaa tarkistaa faktat luotettavasta lähteestä. Liikunta auttaa stressin nitistämisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla