Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ota kaikki voimasi käyttöön. Ole tarkkana rahan kanssa, sillä nyt on harvinaisen huono ajankohta törsäämiseen. Sinun ei tarvitse tehdä kehenkään vaikutusta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Keskity itseesi. On aika tehdä pieniä muutoksia arkeesi. Piristä itseäsi ostamalla jotain kivaa tai aloittamalla uusi harrastus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Tunteet kuohuvat tänään helposti. Saat tietoosi jotain, johon on vaikea suuntautua tyynesti. Älä haksahda uskomaan sinisilmäisesti päivän juoruja.

 

OINAS

Älä tee hätiköityjä päätöksiä auktoriteettihahmojen kanssa toimiessasi. Kuuntele ja kysy tarvittaessa lisää. Joku yrittää käyttää sinua hyväkseen.

 

HÄRKÄ

Käytä mielikuvitustasi. Nyt on oltava kekseliäs ja otettava riskejä. Kykysi yhdistellä asioista looginen kuvio tulee nyt tarpeeseen.

 

KAKSONEN

Joku johtaa sinua tahallaan harhaan. Ota asioista selvää itsenäisesti, sillä olisi nyt paha moka luottaa sokeasti kuulemiisi juttuihin. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

RAPU

Seuraa vaistoasi päätöksiä tehdessäsi. Nenäsi ei vie sinua väärään suuntaan. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja laajentaa verkostojasi.

 

LEIJONA

Kääri hihat ja ryhdy toimeen. Tehokkuutesi kantaa nyt harvinaisen nopeasti hedelmää. On romantiikan ja ystävyyden aika.

 

NEITSYT

Ihmissuhteet vaativat nyt erityistä tunneälyä. Älä hyppää sokkona uusiin kuvioihin, vaan harkitse siirtojesi seurauksia. Mieti, mitä toivot tulevalta.

 

VAAKA            

Tee jotain, mikä tekee sinut onnelliseksi. Joku latelee sinulle vaatimuksia, jotka kasvavat kasvamistaan. Älä anna hänen pitää sinua itsestäänselvyytenä.

 

SKORPIONI

Pidä tauko arjesta. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa, niin saat uutta ajateltavaa. Päivästä muodostuu yllättävä ja virkistävä.

 

JOUSIMIES

Rakkauselämäsi vie nyt tavallista enemmän energiaa. Saat varteenotettavan ehdotuksen, jota kannattaa tarkastella lähempää. On muutosten aika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla