Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, kenellä on tänä vuonna onnea rakkaudessa, kenellä taas työ- ja raha-asioissa.

Oinas 21.3.–21.4.

Parisuhteen kestävyys ja oma jaksamisesi voivat olla tänä vuonna koetuksella.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkuvuosi aina helmikuun puoleenväliin saakka on merkillesi niin kiireinen, että rakkauselämä jää väkisinkin jalkoihin. Panosta kevätmatkaan, ystävyyssuhteisiin ja rakkauden vaalimiseen 20.4.–15.5., Venus hellii tällöin merkkiäsi antaumuksella. Seitsenvuotiskriisi osuu vahvimmin 1.–12.4. syntyneisiin, parisuhteen kestävyys on vuonna 2019 koetuksella.

Työ/Raha: Alkanut vuosi mittaa jaksamistasi toden teolla. Työmäärä paisuu ajoittain hallitsemattomaksi. Etenkin tammi-helmikuussa lepo ja vapaa-aika tulevat tarpeeseen. Voit kartuttaa tiliäsi ylityötunneilla, ja hyvät sijoitukset poikivat euroja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvinvointi/Terveys: Kova työ vaatii raskaat huvit! Vuosi on loistava matkustelua ja harrastamista ajatellen. Liikuntainnostus on parhaimmillaan heinä-
elokuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Härkä 21.4.–22.5.

Luvassa on onnenpotkuja työrintamalla, ja rakkaus­elämäkin kukoistaa.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Olet taivaankannen suosikki vuonna 2019! Pääset rakentamaan monella elämänsaralla itsellesi turvallisia puitteita. Suunnitteletko sitten parisuhteen vakinaistamista, perheen perustamista tai asunnon ostamista, nyt on hyvä vuosi kaikelle tälle. Romantiikka kukoistaa keväällä. Huikeat matkat, lomat ja parisuhteen laatuaika ajoittuvat 15.5.–9.6. Loppuvuoden kiireet 19.11. jälkeen syövät aikaa rakkaudelta.

Työ/Raha: Vuoden kiireisin työjakso osuu 14.2.–31.3. Toukokuinen härkä saa nauttia ylennyksestä, palkankorotuksesta tai etenemisestä uralla. Huhtihärän onnenpotkut raha-asioissa ajoittuvat loppuvuoteen, 2.12. jälkeen.

Hyvinvointi/Terveys: Osaat tasapainoilla järkevästi levon ja rasituksen suhteen, henkinen ja fyysinen tasapaino löytyy vuoden aikana kohtuullisuudesta. Joulukuinen matka toimii henkireikänä ja akkujen lataajana.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Kesä lupailee romantiikkaa, mutta kevät menee työ­rumban pyörteissä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Luvassa on rauhallinen ja seesteinen vuosi, suuret yllätykset odotuttavat itseään. Kaipaat rakkaudelta jotain muuta, siksi koet ajoittain tyytymättömyyden tunteita. Vuoden parhaat hetket romantiikan ja ystävyyden suhteen osuvat kesän alkuun, 9.6.–3.7. Panosta alkukesästä matkoihin, lomaan ja vapaa-aikaan.

Työ/Raha: Kyllästyt helposti rutiinien pyörittämiseen, siksi työtehtävien vaihtaminen olisi paikallaan. Jos harrastat taiteita tai käsitöitä, voit ansaita taidoillasi. Vuoden kiireisin työrumba kestää huhtikuun alusta toukokuun puoleenväliin saakka.

Hyvinvointi/Terveys: Sinulla on kevään tullen hyvä draivi päällä, kaiva lenkkarit kaapista 31.3.–16.5. Olet taipuvainen herkuttelemaan, etenkin 5.–11.6. syntyneet kokevat energia­katoa ja väsymyksen tunnetta.

Rapu 22.6.–22.7.

Sinkkuravuilla on edessään otolliset apajat.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Kesäkuisen ravun elämä asettuu uomiinsa myllerryksen jälkeen, vuoden kulussa on vapautumisen ja onnen tunnetta. Sinkkuravulla on loistava mahdollisuus rakentaa itselleen uusi ja tasapainoinen parisuhde. Heinäkuinen rapu käy sen sijaan kovilla kierroksilla, inventaarion vuosi vie huonon parisuhteen mennessään. Romantiikan syke on kiivaimmillaan 3.–27.7.

Työ/Raha: Kesäkuiselle ravulle työrintama tarjoaa omien taitojen näyttämistä. Heinäkuisen ravun on syytä varoa haukkaamasta liian suurta velvollisuustaakkaa, kesäkuussa kaikki sujuu vielä käsikirjoituksen mukaan, mutta heinäkuun jälkimmäinen puolisko tuo hidasteita.

Hyvinvointi/Terveys: Kesäkuisen ravun dieetti, kuntokuuri tai elämäntaparemontti tuottaa hyvää tulosta, heinäkuiset lähtevät hitaammin liikkeelle. Alkukevään tai syksyn lomahetket tulevat tarpeeseen. Vältä ylilyöntejä heinäkuun alussa.

Leijona 22.7.–23.8.

Rutiinit eivät innosta, onneksi luvassa on vauhdikas kesä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vuoden 2019 irtiottajat löytyvät heinäkuisista leijonista. Elokuisia sen sijaan lahjotaan ihanilla matkoilla ja onnekkailla käänteillä, hyvä talous-, tai työtilanne vaikuttaa positiivisesti myös rakkauselämään. Vauhdikas kesä tarjoaa romantiikkaa ja nautintoa.

Työ/Raha: Heinäkuinen leijona ei aikaile työpaikan vaihdoksen tai työtehtävien muutoksen kanssa, rutiinien pyörittäminen ei innosta. Mukavat yllätykset pitävät elokuisen leijonan talouden tasapainossa, mutta rahanmeno on kiivasta heinä-elokuussa.

Hyvinvointi/Terveys: Energiataso on korkealla jo alkuvuodesta, mutta parhaimmillaan kesähelteillä. Vuoden 2019 henkinen hyvinvointi liittyy optimistiseen elämänasenteeseen.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Tähdet ovat jälleen suosiollisissa asemissa – olet vuoden 2019 onnetar.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Olet härän tapaan vuoden onnetar kaikilla elämänrintamilla. Syyskuinen neitsyt rakentaa pesää, ottaa lainaa ja asettuu aloilleen, pankinjohtaja tai työnantaja auttaa tässä projektissa. Jätä lomapäiviä loppukesään, 21.8.–14.9. on hyvä hetki järjestää laatuaikaa kumppanuudelle.

Työ/Raha: Nyt on loistokas aika tarttua haasteisiin ja opiskella. Elokuinen neitsyt rakentelee onnistuneesti uravalintojaan, paketti on valmis viimeistään joulukuussa. Syyskuinen neitsyt saa kunniaa hyvin tehdystä työstä, palkinto tulee kuitenkin jälkijunassa. Alkusyksyn hurja työtahti vaatii hyvää asennetta.

Hyvinvointi/Terveys: 7.–13.9. syntyneet joutuvat potemaan erilaisia vaivoja. Energiataso on alhaalla ja flunssat tarttuvat helposti.

Vaaka 23.9.–23.10.

Nyt joudut pohtimaan, mikä elämässäsi on oikeasti tärkeää.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vuosi alkaa hieman ärhäkästi. Onneksi loppukevät 31.3. jälkeen sujuu ihmissuhteiden kannalta pehmeämmin. Parisuhde kärsii helposti velvollisuuksien viidakossa. Etenkin 4.–14.10. syntyneet tarkistavat rakkauden kestävyyttä. Romantiikan parhaat hetket osuvat koko merkin osalta 4.–19.10.

Työ/Raha: Mieti, mikä on elämässäsi tärkeää! Jos ylipitkät työpäivät uuvuttavat sinut, onko mahdollista rustata työaikatauluja uusiksi? Seitsenvuotiskriisi pyyhkii merkkisi yli. On aika heittää yli laidan liian vaativa työnantaja, epämiellyttävät työtehtävät tai oma ylikriittinen asenne. Kovan työnteon positiivisin puoli on komea palkkakuitti.

Hyvinvointi/Terveys: Vuosi opettaa sinulle kohtuullisuutta. Pärjäät elämässäsi hienosti, kun opit kuuntelemaan kehosi kieltä. Joskus on pakko vain pysähtyä, vaikka ei niin haluaisikaan. Sitkeällä selkävaivalla tai jatkuvalla hammassäryllä on oma tärkeä viestinsä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Intohimon tuulet puhaltavat heinäkuussa, syksy tuo työmullistuksia tullessaan.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vuosi alkaa lämpöaallon keskellä, kun Venus kiertää merkissä 7.1. saakka. Lokakuisen skorpionin osalta kesällä 2018 käynnistynyt muutosvyöry palaa vaativana maaliskuussa. Elämäntilanteen muutos vaikuttaa myös rakkauselämän kulkuun. Muutoin merkki saa nauttia intohimoisesta romantiikasta heinäkuun helteillä ja syysruskan keskellä 8.10.–2.11.

Työ/Raha: Lokakuinen skorpioni ottaa rohkeasti uusia askeleita työelämässään, työpaikan tai alan vaihdos on monelle ajankohtainen. Marraskuisen skorpionin menestys on seurausta sitkeästä työstä. Loppuvuosi 2.10. jälkeen on samalla sekä vaativa että antoisa.

Hyvinvointi/Terveys: Lokakuisen skorpionin pienet tai isommat vaivat vaativat toimenpiteitä. Marraskuinen skorpioni keskittyy vuoden aikana henkiseen huoltoon. Meditaatio, jooga tai taideharrastus sopii kuvaan.

Jousimies 23.11.–23.12.

Jupiter-vuonna suuri rakkaus voi osua kohdallesi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vuosi 2019 on lomailun, vapaa-ajan ja ihmissuhteiden vuosi. Varaathan kalenteristasi riittävästi aikaa itsellesi ja läheisillesi. Toivottavasti talvilomasi tai upea matkasi osuu 7.1.–4.2., etenkin tammikuun jälkimmäinen puolisko suosii romantiikan vaalimista. Myös marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla on lupa nautiskella. Sinkuilla on harvinainen karkausvuosi, kun Jupiter kiertää 12 vuoden tauon jälkeen merkissä. Se suuri rakkaus voi nyt osua kohdalle.

Työ/Raha: Jupiter-vuonna asenne työhön ja rahaan voi muuttua yltiöoptimistiseksi. Varo, ettet elä yli varojesi. Joulukuinen jousimies on tapetilla osaamisensa vuoksi. Näytön paikkaan kuuluu myös parempi palkka.

Hyvinvointi/Terveys: Hemmottelet itseäsi tavallista enemmän. 7.–13.12. syntyneiden energiakato vaati enemmän unta ja vähemmän rasitusta.

Kauris 23.12.–21.1.

Vuoden ehdoton kohokohta ilmaantuu joulukuussa.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Elät mielenkiintoisia aikoja, sillä lähes puoli taivaankantta seilaa merkissäsi. Kevättalven upein lämpöaalto hellii merkkiäsi 4.2.–1.3. Joulukuinen kauris pääsee vuoden 2018 haasteiden jälkeen rakentamaan elämäänsä ja ihmissuhteitaan vakaammalle pohjalle. Vuoden ehdottomasti upein kohokohta ilmaantuu joulukuussa. Tammikuiselle kauriille vuosi on raskassoutuisempi, velvollisuusviidakko ei suosi rakkauselämää.

Työ/Raha: Joulukuinen kauris ottaa rohkeasti uusia askeleita työelämässä. Loppuvuonna tilipussi karttuu onnenpotkujen myötä. Tammikuinen kauris joutuu kääntämään uuden lehden
työhistoriassaan.

Hyvinvointi/Terveys: Vuosi altistaa työuupumukselle tai ylirasitukselle. Loppuvuoteen on hyvä suunnitella eksoottinen matka kaikkine herkkuineen: silloin tarvitset lomaa ja vapaa-aikaa kipeästi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Alkuvuodesta ideat sinkoilevat ja uudet urapolut houkuttelevat.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Tammikuinen vesimies on altis tekemään nopeita käänteitä rakkauselämässään, impulsiiviset mieliteot eivät aina ole helppoja kumppanille. Maaliskuu on otollisinta aikaa rakastua tai helliä kumppanuutta, romantiikan räiske kipinöi 26.3. saakka. Myös joulun alla on mahdollista päästä hempeään tunnelmaan, kun Venus kiertää merkkiin.

Työ/Raha: Alkuvuosi on työn kannalta tehokasta ja idearikasta aikaa, 24.1.–10.2. ideat sinkoilevat. Tammikuisen vesimiehen kärsivällisyyttä koettelee huono työilmapiiri tai tyytymättömyys työnkuvaan. Äkkilähdöt ja uudet alut ovat mahdollisia 4.10. jälkeen.

Hyvinvointi/Terveys: Siunattu välivuosi ei aiheuta sen suurempaa stressiä vesimiehille, muiden tukeminen tuntuu lataavan akkuja parhaiten. Loppukevät 31.3. jälkeen sekä 4.10.–19.11. ovat liikunnan kannalta aktiivisimpia jaksoja.

Kalat 20.2.–21.3.

Roihuat isolla liekillä. Henkisen herkkyyden lisääntyminen vaatii kehon ja mielen tasapainoa.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Elät alkanutta vuotta suurella tunteella, rakkauselämässä herkintä aikaa on kevät, etenkin 26.3.–20.4. Yhteinen matka tai innostava remontinpoikanen saa puhaltamaan yhteen hiileen. Pitkät matkat ovat 12.–16.3. syntyneiden vuoden kohokohtia, sinkuilla rakkaus voi löytyä kaukomailta.

Työ/Raha: Kevättalven työprojekti käynnistyy antoisasti 10.2. ja jatkuu mallikkaasti 5.3. saakka. 6.–12.3. syntyneillä on korkealentoisia työsuunnitelmia, mutta jalat kannattaa pitää maan kamaralla. Loppuvuoden tehorumba käynnistyy mallikkaasti 19.11., raskaimpia töitä voi tässä vaiheessa siirtää muiden kontolle.

Hyvinvointi/Terveys: Jos viimeiset pari vuotta olivat terveyden kannalta tahmeita, luvassa on huomattavasti mukavampi vuosi. Henkisen herkkyyden lisääntyminen vaatii kehon ja mielen tasapainoa. Oletko suunnitellut meditaatio-, tai joogakurssia vuodelle 2019?

Sisältö jatkuu mainoksen alla