Kuvat
Shutterstock ja Sanoma-arkisto
Olenko kauris vai sittenkin kalat?
Olenko kauris vai sittenkin kalat?

Koetko, ettei horoskooppimerkkisi sovi sinulle lainkaan? Entä uskotko olevasi tyypillinen merkkisi edustaja? Vastasit niin tai näin, tämä testi on juuri sinulle.

Mikä olet horoskoopiltasi? Lähes jokainen osaa vastata kysymykseen. Moni lukee horoskooppeja puhtaasti viihdyttääkseen itseään, vaikkei niihin uskoisikaan.

Astrologiaan hurahtanut ottaa tietenkin horoskooppiasiat vakavasti ja analysoi tuntemiaan ihmisiä näiden aurinkomerkkien kautta. Se on kyllä niin tyypillinen kaksonen! Ai, enpä olisi uskonut, että olet oinas

Moni samastuu horoskooppimerkkiinsä, mutta toisia oman merkin luonnekuvaukset lähinnä ihmetyttävät ja huvittavat: enhän minä ole yhtään tuollainen!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Asiaan perehtynyt toteaisi tähän väliin, että tarkistapa nouseva merkkisi. Horoskooppimerkki – eli astrologian kielellä aurinkomerkki – on astrologien mukaan vain yksi tapa kuvata ihmisen luonnetta ja käytöstä. Aurinkomerkin lisäksi on olemassa esimerkiksi kuumerkki, laskeva merkki ja nouseva merkki. Nousumerkki on kiinnostava, koska se kertoo siitä, miten muut meidät näkevät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Horoskooppeihin liittyy kuitenkin aimo annos mystiikkaa – ehkä joku toinen aurinkomerkki tosiaan sopisi itselle paremmin kuin se, mihin on syntynyt.

Asian selvittäminen on nyt helppoa, sillä olemme laatineet leikkimielisen mutta tietenkin äärimmäisen perusteellisen testin, joka kertoo, mikä horoskooppimerkki sopii sinulle ihan oikeasti. Saatko tulokseksi oman oikean aurinkomerkkisi vai kenties nousevan merkkisi?

 

Vierailija

Testissä kukka, jonka nimeksi on annettu krysanteemi on kyllä oikeasti daalia, ihan btw vaan olisin valinnut daalian mutta en krysanteemia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla