Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Laajenna kiinnostuksenkohteitasi ja hakeudu inspiroivien ja innostavien ihmisten seuraan. Tee taustatyöt huolella töihisi liittyvissä asioissa ja huolehdi, että faktat ovat kaikessa kohdillaan. Pieni romanttinen päiväretki jonnekin lähelle voisi piristää. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Kanavoi huono tuulesi kunnon hikiliikuntaan. Siitä hyötyy niin mielesi kuin tomumajasi. Huolehdi, että elintapasi ovat muutenkin hyvät ja terveelliset. Ystäväsi kaipaa myötätuntoa, ei kaikkitietäviä neuvojasi. Voit joutua juoruilun kohteeksi, jos olet liian avoin. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Älä antaudu tunteiden valtaan. Asettele sanasi tarkasti ja pyri olemaan mahdollisimman rakentava. Vältä konflikteja, sillä pikkukärhämät kasvavat nyt helposti isoiksi riidoiksi. Panosta ystävyyssuhteisiin. Tarkista, että taloutesi on kestävällä pohjalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU 22.6.–22.7.

Muista, mitä olet luvannut ja pidä siitä kiinni. Olet osa isompaa kuviota, jossa jokaisen tulee huolehtia omasta osuudestaan, jotta tulosta voisi syntyä. Tulkitse läheisiäsi herkällä korvalla. He voivat nyt sanoa toista, mitä oikeasti tarkoittavat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla


LEIJONA 23.7.–22.8.

Älä suostu tarpeettomiin muutoksiin vain koska joku vaatii niitä sinulta. Lopputulos voi olla sinulle epäedullinen. Skarppaa niin työssä kuin talousasioissa. Mieti, voisitko saada jostakin lisätuloja. Huolehdi, että työsi laatu on hyvää ja huolellista. 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Luota vain itseesi talousasioissasi. Älä lainaa rahaa, äläkä lähde mukaan liian hyvältä kuulostaviin ehdotuksiin. Olet vaarassa tulla vain huijatuksi. Rakkaudessa avoimuus on nyt tärkeintä. Puhu tunteistasi, ne otetaan lämmöllä vastaan. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Säästä rahasi myöhempään hauskanpitoon ystäviesi kanssa. Edessä on tilaisuus, johon haluat osallistua. On harmillista, jos sinulla ei sitten ole varaa. Ota opiksi palautteesta, vaikka se ensiksi tuntuukin vaikealta. Sanoissa piilee viisauden siemen. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Raivaa kalenteristasi tilaa romantiikalle, jolle halua, että se alue elämästäsi näivettyy totaalisesti. Sinulle sysätään yllättävää vastuuta, mutta tartu siihen mahdollisuutena näyttää, mihin kaikkeen sinusta on. Taloudessa laita järki tunteiden edelle. 


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kiinnitä huomiota elämäsi tärkeimpään ihmiseen – eli itseesi. Olet sysännyt omat tarpeesi syrjään liian pitkään ja se alkaa näkyä jo naamastasi. Tee itsellesi palvelus ja selvitä, mitä mielesi ja kehosi nyt tarvitsee. Luota vain ja ainoastaan nyt itseesi. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä haudo huoliasi yksin. Saat huomata, ettet ole yksin ongelmiesi kanssa. Älä tee yksin päätöksiä asioissa, jotka koskevat myös muita. Anna huomiota rakkaillesi, etteivät he tunne itseään hylätyiksi. Lämpimät kohtaamiset parantavat sinunkin elämänlaatuasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia vaatii pikaista selvittämistä ennen kuin kärpäsestä kasvaa härkänen. Vaali vaatimattomuutta äläkä elä yli varojesi. Päivitä osaamistasi, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Se voi poikia myös yllättäviä lisätienestejä. 

KALAT 20.2.-20.3.

Älä turhaan kipuile asian kanssa, johon et voi vaikuttaa. Suuntaa katseesi eteenpäin, kirkasta tavoitteesi ja keskitä voimavarasi sen saavuttamiseen. Pysy tarkkana: huomaathan varmasti uuden mahdollisuuden, kun sellaista elämä tarjoilee? Älä epäröi . 

Sisältö jatkuu mainoksen alla