Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt on hyvä aika laajentaa verkostoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Töissä kannattaa pitää pää kylmänä eikä antaa tunnekuohuille valtaa. Pidä silmät ja korvat auki ja koeta tulla juttuun kaikkien kanssa. Saat viisaita neuvoja odottamattomalta taholta.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity tekoihin, älä tyhjään sanahelinään. Joku arvioi nyt aikaansaannoksiasi kriittisellä katseella. Ystävälliset eleet ja osoittamasi myötätunto huomataan kyllä. Pohdi seuraavia siirtojasi tarkkaan ja ole valmis kantamaan niistä vastuuta.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joku koettaa nyt vedättää sinua tunnetasolla. Pohdi ihmisten tarkoitusperiä huolellisesti ja luota vaistoihisi. Onneksi läheisesi tarjoavat lämpöä ja asiat kotona sujuvat. Käy läpi henkilökohtaiset dokumenttisi – olisiko vihdoin aika uusia esimerkiksi passi?

RAPU 22.6.–22.7.

Oletko jumissa vanhoissa, tutuissa rutiineissa? Ehkä olisi aika hieman murtaa niitä ja löytää elämään uutta perspektiiviä. Tunteesi jotakuta kohtaan ovat muutoksessa. Pidä maltti mukana ja valitse asiaan sinulle parhaiten sopiva lähestymistapa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA 23.7.–22.8.

Suhteessasi riittää nyt romantiikkaa ja lämpöä. Töissä tai ystäväpiirissä taas tapahtuu muutos, josta et välttämättä pidä. Varo kielteisiä tunteita – iloitse sen sijaan muiden onnesta. Reilu suhtautumistapa si huomataan ja palkitaan myöhemmin.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt kannattaa keskittyä yksinkertaisiin iloihin, jotka eivät rasita kukkaroasi. Miten olisi kävely rannalla tai puistossa rakkaan kanssa? Joku läheisesi kaipaa nyt apuasi. Onnistut erinomaisesti auttamisessa ja saat huomata, että itsellesi tulee siitä hyvä olo.

VAAKA 23.9.–22.10.

Lähipiirissäsi riittää nyt kuhinaa. Tapahtumista kannattaa pysyä kartalla. Yritä löytää kaikesta se positiivisempi puoli. Muista, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Luvassa on romantiikkaa ja onnellisia hetkiä oman rakkaan kanssa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Nyt kannattaa kuulostella uusia mahdollisuuksia. Eräs ehdotus kiinnostaa sinua. Kohtaat menneisyydestä tutun henkilön, joka inspiroi ja ilahduttaa sinua. Älä hassaa rahojasi, vaan keskity löytämään iloa luovista projekteista, joissa olet vahva.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Satunnainen kohtaaminen saa sinut kiinnittämään huomiota kuntoosi ja hyvinvointiisi. Pienillä muutoksilla saat olosi kummasti kohenemaan. Joku yrittää sysätä ongelmaansa sinun harteillesi. Älä suostu siihen, vaan keskity omiin kuvioihisi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ota rahankäyttötapasi suurennuslasin alle. Voisitko tehdä jotakin toisin? Muista, että taloudellinen varmuus vähentää turhaa stressiä. Näytä tunteesi eräälle ihmiselle, nyt on hyvä hetki saada vihdoin selvyyttä suhteeseenne. Rehellisyys palkitaan.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Joku tarjoaa sinulle sopimusta, joka on lähes liian hyvä ollakseen totta. Mieti huolellisesti, mihin sitoudut. Ilmassa on romantiikkaa ja ystävyyden iloa. Kuuntele muita ja ole läsnä, älä kanna huonoa omatuntoa siitä, jos et innostu ihan joka ehdotuksesta.

KALAT 20.2.–20.3.

Onko itseluottamuksesi ollut vähän alamaissa? Nyt on aika kohentaa sitä tekojen kautta. Onnistumiset tuovat hyvää fiilistä. Joku kärttää sinua sitoutumaan erääseen asiaan. Älä lähde mukaan juttuihin vain muita miellyttääksesi, kuuntele sydäntäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla