Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Ajattele ennen kuin teet. Pelkkien oletusten pohjalta toimiminen johtaa taisteluihin, joissa kaikki vahingoittuvat. Keskity enemmän itsesi kehittämiseen kuin muiden muuttamiseen. Teot puhuvat enemmän kuin sanat, ojenna auttava kätesi, kun sille on tarvetta.

Härkä 20.4.–20.5.

Käytä arkijärkeäsi herkissä tilanteissa. Toisen ihmisen asioihin sekaantumisen sijaan kannattaa käyttää aika johonkin hyödylliseen. Aseta rima korkealle, niin teet vaikutuksen ihmiseen, joka on sinulle tärkeä. Älä luota kehenkään, joka tarjoaa sinulle kuuta taivaalta. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Tarjoa apuasi, niin saat sen myöhemmin kaksinkertaisena takaisin. Jos innostut jostakin, mieti, miten voisit ottaa sen osaksi päivittäisiä rutiinejasi. Kun teet muutoksia, jotka vaikuttavat myös muihin, hoida ne herkkävaistoisesti. Älä tuhlaa rahojasi turhuuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Mieti tarkkaan, millainen vaikutus sanoillasi on ennen kuin avaat suusi. Tarjoa apua ja ymmärrystäsi ihmiselle, josta välität, se lujittaa suhdettanne. Älä käytä turhaan energiaa johonkin, mitä et voi muuttaa. Mukaudu ja suuntaa ajatuksesi toisaalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Ryhdy toimeen. Teoilla on paljon enemmän merkitystä kuin sanoilla. Osoita, että osaat olla johtaja. Ole luottamuksen arvoinen äläkä paljasta salaisuuksia. Rohkea esiintymisesi herättää huomiota. Käytä se hyväksesi. Ilmassa on rakkautta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä sekoita raha-asioita ja romantiikkaa. Se, että annat jonkun ostaa sinulle jotakin, mitä et oikeasti tarvitse, jättää jälkeensä happaman maun. Sinulla on tulevaisuutesi suhteen hyvät asemat, älä usko, jos joku muuta väittää. Tee mitä olet luvannut.

Vaaka 23.9.–22.10.

Harkitse toiseenkin kertaa ennen kuin teet muutoksia elämässäsi. Mieti, mihin sinulla on varaa ja mitkä työt ovat vielä kesken. Olet uurastanut kuin pieni härkä, nyt on aika ottaa rennommin. Vietä aikaa ihmisen kanssa, joka aidosti arvostaa ja välittää sinusta. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Varaudu siihen, että kohtaat vastustusta. Älä anna kenenkään dissata tai väittää, ettet pysty saavuttamaan tavoitteitasi. Unelmoinnin sijaan ryhdy toimeen. Älä anna vihalle valtaa, jos kaikki ei heti mene kuin Strömsössä, sillä lopussa kiitos seisoo.

Jousimies 23.11.–21.12.

Keskity perheeseen ja kotiin, olet laiminlyönyt niitä viime aikoina. Peli ei ole kuitenkaan menetetty, sillä ajan antaminen parantaa ihmissuhteitasi. Älä anna ulkopuolisten puuttua asioihisi. Ole suora ja valmistaudu perustelemaan päätöksesi. 

Kauris 22.12.–20.1.

Älä anna muiden tekemisten vaikuttaa päätöksiisi. Kuuntele ja tarkkaile, mutta pidä etäisyyttä ihmisiin, jotka eivät jaa aatemaailmaasi. Vietä aikaa sellaisten kanssa, jotka tuovat sinusta parhaat puolet esiin. Ihmissuhteissasi tapahtuu muutos parempaan.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tyyneys ja johdonmukaisuus auttavat sinua etenemään työssäsi, ja viehätysvoimasi ja ahkeruutesi herättävät muiden huomion. Pysy omalla polullasi äläkä anna muiden vaikuttaa päätöksiisi. Laita sydämesi peliin, niin menestys on taattu.

Kalat 20.2.–20.3.

Elämäsi on helpompaa, kun pysyt sellaisten ihmisen suosiossa, jotka tukevat pyrkimyksiäsi. Stressiä välttääksesi hae tasapainoa työn ja kotielämän välillä. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen ilman että saat jotakin vastineeksi. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla