Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Opettele huomaamaan, milloin kannattaa lopettaa. Päätä on aivan turha hakata seinään. Luota itseesi, äläkä vaihda mielipidettäsi koko ajan muiden mukana. Vältät väärinkäsitykset pitämällä omat asiasi nyt ominasi. Satsaa laatuaikaan rakkaidesi kanssa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Käytä mielikuvitustasi ja kurkota tähtiin. Sano ääneen, mitä haluat, niin voit sen myös saavuttaa. Nyt ei pidä himmailla. Joku käyttäytyy huonosti: sinun ei tarvitse sietää sitä. Kotisi kaipaa kunnon siivousta. Hoida se pois alta, niin voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Muista terve kriittisyys sen suhteen, mitä muut sinulle syöttävät. Joku liioittelee nyt saadakseen huomiosi. Peräänny, jos sinulta yritetään nyhtää palveluksia, jotka voivat saattaa sinut vaikeuksiin. Pyri käyttämään tervettä järkeä ja toimimaan kaikessa käytännöllisyys edellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Tee vain asioita, joista todella nautit. Saat kerättyä voimia tuleviin koitoksiin. Noudata sääntöjä ja pysy tiukasti suunnitelmassa, niin sinulla on paremmat mahdollisuudet saada haluamasi. Joku läheinen kaipaa huomiotasi. Muista arvostaa rakkautta, joka sinulle on suotu.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Aika työskentelee hyväksesi. Vältät virheet, kun et lähde soitellen sotaan, vaan kokoat todisteet ajan kanssa. Kiinnitä huomiota taloudenpitoosi. Sinulla ei ole nyt varaa riskeihin tai tuhlailuun. Romanttinen ele yllättää.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Joku leikkii nyt tunteillasi. Älä lähde mukaan hänen peleihinsä. Käy läpi ihmissuhteesi kriittisellä silmällä: kuka on aikasi arvoinen ja kuka ei? Oman onnen avaimia ei kannata antaa manipuloijille. Elämästä tulee stressittömämpää, kun siitä siivoaa turhat energiasyöpöt pois. Muista silti diplomaattisuus.

VAAKA 23.9.–22.10.

Sinulta kysytään nyt kärsivällisyyttä sukuun tai perheeseen liittyvän asian hoidossa. Älä ala riidellä: tarjoa tukeasi ja konkreettisia ratkaisuehdotuksia. Kun jaksat nähdä nyt vähän vaivaa, se palkitaan myöhemmin. Laita oma hyvinvointisi jaksolla ykköseksi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Mieti, ennen kuin toimit – ja ennen kaikkea ennen kuin tuomitset. Muiden ratkaisut voivat vaikuttaa kummallisilta, mutta yritä ymmärtää heidän motiivejaan. Sinä voit silti tehdä asioita omalla tyylilläsi. Keskity omaan kasvuusi, älä kasvata muita.


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele sisäistä ääntäsi, kun pohdit ratkaisua tärkeään kysymykseen. Joku voi yrittää vaikuttaa päätökseesi, mutta kyseenalaista hänen motiivinsa. Jokin tunne-elämääsi pitkään hiertänyt asia ratkeaa tällä jaksolla. Se vapauttaa energiaasi uusiin mahdollisuuksiin.

KAURIS 22.12.–20.1.

Vedä syvään henkeä. Joku koettelee hermojasi pahemman kerran, mutta käänny vain pois. Sinun ei tarvitse antaa hänen vetää sinua mukaan sotkuihinsa. Mieti tarkkaan, kenelle uskoudut. Joku ei ehkä ole niin vilpittömin aikein liikkeellä kuin luulet. Älä anna kenenkään käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväksi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Luota omaan näkemykseesi siitä, mikä on sinulle itsellesi nyt parasta. Torppaa manipuloijat topakasti ja osoite heille heidän paikkansa. Joku puuhailee selkäsi takana. Ei kannata loukkaantua tai pelätä, että sinua ollaan jättämässä joukkueesta. Voit yllättyä.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä lupaa enempää, mihin pystyt. Et ole kenellekään hyödyksi, jos ajat itsesi piippuun yrittämällä toteuttaa kaikkien toiveet. Työn ja luottamustoimiesi sijasta aseta rakkaasi ja perheesi etusijalle. Heille riität aina vain ihan omana itsenäsi. Noudata sääntöjä, niin et tee virheitä. Luovien ratkaisujen aika tulee myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla