Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Et ole tyytyväinen tilanteeseesi, mutta oletko tehnyt jotakin muutoksen eteen? Voit valita, alatko aktiivisesti tähdätä muutokseen vai jatkatko passiivista nurinaa. Jos haluat ihmisuhteessasi vapauden tehdä mitä huvittaa, sinun on sallittava sama toisellekin.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Olet unohtanut viime aikoina tärkeimmän: itsesi. Ota reilusti aikaa vain itsellesi. Käy kampaajalla,hammaskiven poistossa tai papa-kokeessa, mitä ikinä nyt tarvitsetkaan voidaksesi hyvin. Älä unohda: olet aika kiva tyyppi. Ja osta itsellesi pala kakkua!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Jonkun charmi saa pääsi pyörälle, mutta muista: moni kakku päältä kaunis... Pidä siis varasi tämän hurmurin kanssa. Töissä olet luovalla päällä ja saat paljon aikaiseksi. Huolehdi, että panoksesi myös huomataan, eivätkä esimiehen kehut sada väärän henkilön laariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Sinua painostetaan tekemään nopea ratkaisu, mutta mieti, onko se todella tarpeen vai voisitko sittenkin vielä rauhassa miettiä. Voit myös hyvin sanoa ei, uusia tilaisuuksia tulee kyllä. Nyt kannattaa pelata avoimin kortein. Vanha työkontakti osoittautuu yllättäen hyödylliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Aseta rima nyt korkealla kaikessa mitä teetkin. Älä jää nyhjäämään nurkkaan vaan pyri astumaan johtoon. Tarjoa apuasi niille, joilla ei ole nyt yhtä hyvä draivi päällä kuin sinulla. Se ei ole sinulta pois vaan päinvastoin, auttaa muutkin huomaamaan erinomaisuutesi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ympärilläsi tapahtuu paljon, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi hyökätä mukaan härdelliin. Voit jatkaa tarkkailijana, jos se tuntuu nyt luontevammalta. Tee siirtosi vasta, kun olet siitä varma. Kiinnitä huomiota myös liittolaisiisi. Ovatko he varmasti luottamuksesi arvoisia? Sinkuille on luvassa sutinaa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Jokin kodinkone tai vastaava aparaatti sanoo sopimuksensa irti ja tiedossa voi olla yllättävää rahanmenoa. Älä hötkyile, vaan tutki rauhassa vaihtoehtoja. Ratkaisu voi löytyä yllättävältä taholta – ja jopa ilmaiseksi! Käytä luovuuttasi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä aseta kumppanillesi epärealistisia vaatimuksia. Sama pätee sinkkuihin: tuolla asenteella rakkauden löytäminen varmasti kestää. Höllää vähän myös itsesi suhteen. Ei elämä ole mikään olympialaji. Kukkaronnyörejä voit kiriä kuitenkin tiukemmalle.


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Heittäydy satasella kaikkeen mihin ryhdytkin. Lähde ulos, tutustu uusiin ihmisiin, tartu haasteisiin, pähkähulluihinkin – ja nauti! Loppujaksosta tahti hiljeneekin itsestään ja edessä voi olla pitkä ja tylsä kausi. Saat tarjouksen, joka vaikuttaa paremmalta kuin onkaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Joku suulas ruuneperi yrittää puhua sinua mukaan hönöön hankkeeseensa ja todennäköisesti onnistuukin siinä, jollet pidä varaasi. Virhe ei ole ehkä peruuttamaton, mutta tietää kyllä ylimääräistä vaivaa. Mieti, mitä muutoksia sinun pitäisi tehdä kotona, jotta viihtyisit siellä paremmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ota yhteyttä ihmiseen, josta et ole kuullut vähään aikaan. Se tekee hyvää teille molemmille. Pidä salaisuutesi itselläsi. Liika informaation jakaminen tekee sinusta nyt vain haavoittuvan. Ole suora ja kyseenalaista kaikkea, joka kuulostaa yhtään oudolta.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä leiki tulella vaan välttele turhia houkutuksia. Jos olet päättänyt jotakin, yritä pitää siitä myös kiinni. Et ole kuuluisa itsekuristasi, mutta sinulla on nyt mahdollisuus näyttää myös muille, mihin tarvittaessa pystyt. Sinulta pyydetään apua. Ole valmis, mutta tarjoa mieluummin aikaasi kuin rahaa. Se on pyytäjälle arvokkaampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla