Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Pysy tyynenä ja käytä ylimääräinen energiasi johonkin rakentavaan. Sinun ei ole mikään pakko takertua vanhoihin tapoihin. Käytä luovuuttasi ja seuraa polkua, joka tuntuu juuri tällä hetkellä järkevimmältä. Saat tarjouksen, jota kannattaa harkita.

Härkä 20.4.–20.5.

Suojaa hyvin henkilökohtaiset tietosi kuten salasanasi, sillä joku uhkaa käyttää niitä hyväkseen. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, keskustele ratkaisusta ensin luotettavan ihmisen kanssa. Tuppaat olemaan myöhässä, pidä huolta aikatauluistasi .

Kaksonen 21.5.–21.6.

Keskity pitämään huolta ihmissuhteistasi. Tarkkaile mitä muut tekevät, niin pystyt estämään uhkaavan konfliktin. Luota vaistoihisi ja tee muutokset, joita olet harkinnut ja jotka tuntuvat välttämättömiltä. Vältä ylireagointia, oli kyse mistä tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Pysy tyynenä äläkä anna muiden reaktioiden vaikuttaa päätöksiisi. Unelmoi vähemmän, tee enemmän. Kun otat ensimmäisen askeleen, huomaat, että seuraavat ovat jo helpompia. Jaa ajatuksesi ystäviesi kanssa, se selkiyttää pääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa välttää osallistumasta keskusteluihin, jotka saattavat sitoa sinut johonkin, mihin et oikeasti haluaisi sekaantua. Tutkaile sisintäsi ja keskity itsesi kehittämiseen. Pidä mielesi avoimena, se lisää mielenrauhaa. Romantiikka piristää arkeasi. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Odottamaton muutos osoittautuu paremmaksi kuin ensin pelkäät, jos annat sen tapahtua luonnostaan. Joku lähipiirissäsi yrittää sekoittaa suunnitelmasi, pidä pääsi! On tärkeää, ettet jätä nyt mitään hommia puolitiehen. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Uudet alut ja tuttavuudet rohkaisevat sinut henkisen kasvun polulle. Tartu hetkeen, äläkä turhaan murehdi menneitä, kaikesta voi oppia! Ihmissuhteisiin kannattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Jos joku yrittää taivutella sinua vetoamalla tunteisiin, älä anna periksi. Ota asiasta selvää ja päätä oman järkesi mukaan. Koti- tai raha-asioiden selvittely helpottaa stressiäsi. Käytä älyäsi, niin päädyt ratkaisuun, joka säästää pennosiasi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Ystävällisyytesi ja anteliaisuutesi asettaa sinut haavoittuvaan tilanteeseen. Joku yrittää hyötyä kustannuksellasi. Valitse tarkoin seurasi. Kun suunnittelet työsi hyvin, kukaan ei pääse kritisoimaan sinua. Panosta romantiikkaan ja ihmissuhteisiin. 

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä pääsi kylmänä. Ongelmia ilmaantuu, jos annat tunteittesi ottaa vallan. Älä tee muutoksia muutosten vuoksi, punnitse ensin tarkkaan vaikuttimesi. Menneistä on hyvä ottaa oppia, mutta älä anna historian estää suunnitelmiasi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tarjoa auliisti neuvojasi, mutta pidättäydy käytännön avusta oman jaksamisesi vuoksi. Laske käyttövarasi tarkkaan ennen kuin hassaat rahojasi. Tee sellaisia päätöksiä, jotka lievittävät stressiäsi, eivät lisää sitä. Huolellinen valmistautuminen auttaa.

Kalat 20.2.–20.3.

Pidä raha-asioistasi hyvää huolta, kulutuksesi uhkaa riistäytyä käsistä. Käytä ihmissuhteissasi diplomatiaa. Stressi saattaa rasittaa terveyttäsi. Vedä syvään henkeä ja ota välimatkaa töihin ja ihmisiin, jotka vievät energiaasi.

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla