Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Älä aloita mitään, mitä et voi varmasti saattaa päätökseen. Sisälläsi kuplii pieni riidanhenki. Pohdi motiivejasi ennen kuin ryhdyt haastamaan. Keskity tärkeisiin ihmissuhteisiin ja pyri sisäiseen tasapainoon ja henkiseen kasvuun. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Joku tarvitsee apuasi. Älä ärsyynny: saat hyvän mielen myös itse, kun päätät auttaa. Katso kotona ympärillesi. Olisiko tarvetta pienelle pintaremontille? Ainakin siivous voisi olla paikallaan! Juhlien järjestäminen voi auttaa motivaation löytämisessä. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Hakeudu seuraan, joka saa energiasi virtaamaan. Ilmassa on romantiikkaa: heittäydy rohkeasti seikkailuun, kun sellaiseen tarjoutuu tilaisuus. Mutta älä anna lupauksia, joita et voi pitää. Muista, että jos kesytät toisen, olet hänestä myös vastuussa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Olet painanut kaasu pohjassa niin pitkään, että nyt kannattaisi hidastaa. Muuten voi olla, että ohitse vilahtaa jotakin ensiarvoisen tärkeää. Pysy totuudessa ja vaadi sitä myös muilta. Jos joudut kyseenalaistamaan jonkun rehellisyyden, sinun kannattaa miettiä uudemman kerran, kannattaako tuttavuutta jatkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinulle uskotaan salaisuus. Ole luottamuksen arvoinen. Jos kaipaat muutosta, nyt olisi hyvä hetki käynnistellä sitä. Tarvitsemasi muutos ei tule tapahtumaan hetkessä, vaan vaatii pohjustamisen ja valmistelua. Saat voimaa nuoremman sukulaisesi sanoista.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tietää, että sinusta puhutaan pahaa selkäsi takana. Älä silti ryhdy korjailemaan väitteitä, uppoat vain syvälle selittelyn suohon. Muista lempeä ja kaunis käytös, ne kyllä puhuvat puolestaan. Pidä tavoitteesi kirkkaina ja motiivisi puhtaina. Nyt kannattaa suosia tiimityötä yksinäisen puurtamisen sijasta. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnitelmasi kaipaa päivittämistä. Hio se huippuunsa. Laita kaikki energiasi nyt asioihin, jotka oikeasti merkitsevät sinulle ja jätä vähäpätöisemmät jutut huomiotta. Romanttinen ele yllättää, ja yhtäkkiä näet erään ihmisen täysin uusin silmin. 


skorpioni 23.10.–22.11.

Älä panttaa tunteitasi, vaan puhu niistä ääneen. Saat enemmän ymmärrystä osaksesi, kun panostat avoimuuteen ja rehellisyyteen. Joku ihminen tekee huonon ensivaikutelman, mutta anna hänelle uusi mahdollisuus. Se maksaa itsensä takaisin. 

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Olipa kyse sitten terveydellisistä tai taloudellisista huolista, nyt on tullut aika tarttua härkää sarvista. Vatvomisella et niitä saa ratkottua. Tee suunnitelma, hanki tarvittavaa apua. Tuloksia syntyy harvoin ilman uhrauksia. Kun teet tarvittavat liikkeet, sinun on taas helpompi hengittää. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä anna henkilökohtaisen elämän häiritä työntekoasi. Keskity täysillä siihen mitä teet, niin sinulla on mahdollisuus päästä toivomaasi tulokseen. Tällä jaksolla järjen käyttö on tärkeämpää kuin oman sydämen kuuntelu; sekin voi nimittäin neuvoa harhaan. Älä hurmaannu sokerisista sanoista. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Henkilö, jonka luulit jo jättäneesi menneisyyteesi, yrittää valssata takaisin elämääsi. Älä anna sen tapahtua, sillä tyyppi tietää vain vaikeuksia. Jos olet haaveillut työpaikan vaihdoksesta, nyt kannattaisi vilkaista avoimet paikat. Pane lottokin vetämään. 

KALAT 20.2.-20.3.

Yllätä läheisesi järjestämällä heille jotakin kivaa. Se ilahduttaa itseäsikin. Alenna rimaa: olet välillä valtavan vaativa niin itseäsi kuin muitakin kohtaan. Aina ei ole välttämätöntä pusertaa hampaat irvessä! Älä tee muitakin koskettavia ratkaisuja omin päin. Panosta fyysiseen hyvinvointiin: katso ainakin, mitä työnnät suuhusi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla