Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä ajatuksesi, myös haaveesi ja unelmasi, nyt omana tietonasi. Muuten voit tahtomattasi loukata jotakuta. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä arkeasi parantavia muutoksia. Tartu tilaisuuteen, vaikka se vaatisikin sinulta vaivannäköä. Panosta romantiikkaan. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Seiso ylpeästi sanojesi ja tekojesi takana. Kun olet kerran päätöksen tehnyt, kanna vastuusi pystypäin. Ota huumori avuksesi ihmissuhteisiin liittyvän ongelman ratkaisussa. Vältä kuitenkin sarkastisia kommentteja. Ne ymmärretään nyt vain väärin. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Mieti, ennen kuin toimit. Hätiköinnillä voi olla nyt kauaskantoiset seuraukset. Jaa mietteesi rakastettusi kanssa. Taakkasi kevenee, kun pääset purkamaan sydäntäsi. Huolehdi taloudestasi paremmin; oletko varma, ettet ole kenellekään velkaa? 

RAPU 22.6.–22.7.

Laita läheiset ihmissuhteet ykkössijalle elämässäsi ja anna huomiotasi rakkaimmillesi. Saat takaisin jotakin, jota ei voi rahalla korvata. Työssä vältä konflikteja ja pyri ratkaisemaan ongelmat yhteistyössä. Älä päsmäröi, vaan huomioi aidosti muidenkin ideat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


LEIJONA 23.7.–22.8.

 Muista olla kiitollinen siitä kaikesta, mitä sinulle on annettu. Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Joku tarvitsee apuasi. Älä emmi, vaan tee parhaasi koko sydämestäsi. Sinua pyydetään mukaan uhkarohkeaan suunnitelmaan. Viis uhista, sano rohkeasti kyllä! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Unelmasta voi tulla nyt totta! Mieti, mitä oikeasti haluat ja tee suunnitelma, kuinka sen voisit saavuttaa. Keskity kehittämään niitä puolia itsessäsi, jotka voivat auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Oikea ajoitus on tärkeää, mutta määrätietoinen eteneminen on muutoksen edellytys. 

VAAKA 23.9.–22.10.

Puhu ääneen tunteistasi. Älä suotta pelkää näyttää herkkyyttäsi. Oman haavoittuvuuden tunnustaminen on todellista vahvuutta. Pidä kukkaronnyörit tiukassa, äläkä sorru tuhlailuun edes rakkauden nimissä. Arvostusta ja hyväksyntää ei voi ostaa. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Älä ota muiden ongelmia omiksesi. On hyvä osoittaa empatiaa ja välittämistä, mutta liika on liikaa. Uuvutat vain itsesi. Pidä hyvää huolta omaisuudestasi. Älä lörpöttele liikoja ihmiselle, johon olet suhtautunut varauksella. Intuitiosi pitää paikkansa. 


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Avuliaisuus on hieno piirre, mutta joku käyttää nyt hyväntahtoisuuttasi hyväkseen. Sinua kaduttaa myöhemmin, jollet pidä kiinni rajoistasi. Suhtaudu varauksella ”tietoon”, jota joku levittää. Älä pelkää kysyä vaikeita kysymyksiä. Jonkun nekin on kysyttävä. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Huolehdi kaikki keskeneräiset asiat kuntoon ennen kuin siirryt kesämoodiin. Saat enemmän irti vapaista ja saat oikeasti ladattua akkujasi. Kuuntele itseäsi, äläkä ryntää mihin tahansa mukaan vain siksi, että muutkin menevät. Romanttinen ele saa sukkasi pyörimään. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Vanhassa vara parempi! Valitse nyt mieluummin tuttu ja turvallinen tie uuden ja jännittävän sijasta. Nyt ei kannata ottaa riskejä. Satsaa muutoksiin, jotka voivat saada sinut viihtymään paremmin kotona. Jos sinulla on epäilyksiä jonkin asian suhteen, ota aikalisä. 

KALAT 20.2.-20.3.

Korjaa heti väärinkäsitys, ettei kärpäsestä kasva härkänen. Muista myös sana t diplomatia ja kompromissi! Niistä on hyötyä nyt etenkin työpaikalla. Kohtaat ongelman, mutta kun ympäröit itsesi luovilla ja samanhenkisillä ihmisillä, voit kehittää siihen timanttisen ratkaisun. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla