Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Älä hötkyile. Maltti on nyt valttia kaikessa, mitä teet. Ystäväsi kaipaa tukeasi, mutta muista hienotunteisuus. Kun haistat konfliktin, käänny pois. Älä suhtaudu rahaan kevytmielisesti, äläkä suostu maksamaan toisten virheistä. 

Härkä 20.4.–20.5.

Nosta rimaa. Sinusta on paljon enempään kuin uskotkaan. Säilytä positiivinen asenne: saat sillä nyt enemmän aikaiseksi kuin turhalla ruikutuksella. Käytä aikasi muutoinkin viisaasti äläkä tuhlaa sitä hankkeisiin, joista et ole täysin varma. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Elämä tarjoilee vaihteeksi pelkkää auringonpaistetta ja rakkautta – nauti! Olet tehnyt kovasti töitä, ja nyt on sadonkorjuun aika. Jatka hyväksi havaitsemallasi linjalla, niin mukava boogie jatkuu. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Sinulla on hieno kyky katsoa asioita usein omaperäisestä vinkkelistä. Käytä nyt tuota kykyäsi – ja luovuuttasi – luoviaksesi hankalassa tilanteessa. Uusi tuttavuus vie jalat altasi, mutta ota selvää hänen taustoistaan ennen kuin luotat sataprosenttisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Noudata käsikirjoitusta äläkä lähde sooloilemaan. Ryhmätyössä on nyt voimaa, mutta muiden luottamuksen rikkominen voi vaarantaa lupaavasti alkaneen projektin. Kyseenalaista kaikki, mikä liittyy jollakin tavalla rahaan. Sulje korvasi kaikelta turhalta napinalta. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elä hetkessä. Sinun on aivan turha murehtia tulevaa, koska et kuitenkaan voi tietää, mitä tapahtuu. Etsiydy inspiroivien ihmisten seuraan, he saavat luovuutesi kukkimaan. Selvitä kinkkinen tilanne huumorilla. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Kykysi kyseenalaistaa on hyvä piirre, mutta pidä mielipiteesi nyt omana tietonasi. Kierrä houkutukset kaukaa. Nyt on parempi mennä kuntosalille kuin baariin. Keskity henkilökohtaiseen kasvuun. Meditoi ja mietiskele. Kohta sinun tulee olla tosi zen. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Kohtaaminen vanhan ystävän tai sukulaisen kanssa osoittautuu silmiä avaavaksi. Älä anna tunne-elämän turbulenssin vaikuttaa työpanokseesi. Kun käytät aikasi viisaasti, menestys on taattu. On turha lyödä päätään seinään. Joskus viisainta on luovuttaa. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Joku yrittää hyötyä hyväntahtoisuudestasi. Pidä huoli etenkin rahoistasi. Vanha erimielisyys sukulaisen kanssa kalvaa mieltäsi. Jos haluat puhdistaa ilmaa, nosta kissa rohkeasti pöydälle. Puhu suusi puhtaaksi työasiassa. 

Kauris 22.12.–20.1.

Veikö kissa kielesi? Älä jää tuppisuuksi, jos sinulle kerrankin tarjoutuu mahdollisuus muuttaa asioita. Uusi tuttavuus lähestyy sinua mielenkiintoisella tarjouksella. Siihen liittyy mahdollisuuksia, mutta myös varjopuolia. Punnitse ratkaisusi tarkkaan. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Elämä tarjoilee sinulle oppiläksyn, jonka merkitys ei vain selviä ihan heti. Pysähdy miettimään motiivejasi ja tutkiskele sydäntäsi. Ovatko aatoksesi niin vilpittömiä kuin uskottelet itsellesi? Käytä charmiasi, kun kohtaat hankalia ihmisiä. Moni ongelma on ratkaistavissa rakkaudella. 

Kalat 20.2.–20.3.

Ajattele epäitsekkäästi ja tee asioita mieluummin yhteisösi kuin itsesi hyväksi. Pidä korttisi avoimina ja omatuntosi puhtaana. Valitse rakkaus ja lempeys riidan ja konfliktien sijasta. Vaali ystävyyttä. 

Lue päivän horoskooppi jokaiselle merkille tämän linkin kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla