Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Varo haalimasta itsellesi liikaa hommia. Jos kaipaat muutosta, etene pienin askelin, jotta pystyt hallitsemaan kokonaisuuden. Käy läpi ajankohtaiset paperiasiat varmistaaksesi, että olet ajan tasalla. Suhtaudu kaikkeen positiivisesti, niin elämänlaatusi kohenee.

Härkä 20.4.–20.5.

Tulossa oleva muutos piristää mieltäisi ja tuo kaivattua vaihtelua rutiineihin. Verkostoidu ja tee töitä ihmisten kanssa, joiden seurasta nautit. Joku liioittelee vaikeuksiaan yrittäessään saada sinua tekemään enemmän kuin kohtuudella voi olettaa. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Pidä aikeesi omana tietonasi. Mitä vähemmän suunnitelmistasi hiiskut, sitä helpompi sinun on päästä maaliin. Älä anna muiden tekemisten häiritä. Jos sinulla on jotakin mielen päällä, sano se suoraan niin, ettei kukaan ymmärrä ajatuksiasi väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Mieti, miten voit tulevalla viikolla ilahduttaa jotakuta, jolta olet itse saanut paljon. Vastavuoroisuus tekee suhteestanne entistä paremman. Kun joku uskoutuu sinulle, älä petä hänen luottamustaan. Älä tuhlaa äläkä tee lupauksia, joita et voi pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Pidä katse tiukasti tulevassa. Mieti, mikä elämässäsi toimii ja mikä ei, ja tee asiat itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Sinulla on taipumusta huikentelevaisuuteen: loppuvuodesta on syytä laskea jokainen sentti. Älä lavertele sinulle uskottuja salaisuuksia eteenpäin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos olet kaivannut muutosta, niin nyt on aika pistää tuulemaan. Romantiikka on nousussa. Ole avoin tunteillesi ja kerro niistä rehellisesti. Kanna omalta osaltasi vastuuta siitä, että ympärilläsi voidaan hyvin. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Pidä positiivinen asenne ja ole kohtuuden ystävä. Älä tuomitse ystäviesi tekoja, vaan yritä ymmärtää. Jokaisen elämä on hänen omansa. Kohenna kotiasi tai ota yhteyttä sukulaiseen tai vanhaan tuttuun. Tee töissä yhteistyötä ihmisten kanssa, joiden kanssa sinulla on yhteiset tavoitteet.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Vietä enemmän aikaa rakkaasi tai perheesi kanssa. Romantiikkaa on ilmassa: jos olet miettinyt sitä jo kauan, niin nyt on ehkä juuri oikea hetki sitoutua. Laske rahasi äläkä tuhlaa enempää kuin sinulla on varaa, vaikka kiusaus on suuri. Tiedossa on paljon kivaa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Käy läpi paperiasiat ennen kuin vuosi vaihtuu. Älä niele jonkun leväperäistä tapaa hoitaa asioita. Asiallisten hommien hoitaminen lievittää stressiäsi. Ennen kuin teet päätöksiä, ole tarkkana siinä, mitä joku yrittää sinulle vihjata. Rakkautta ei voi ostaa, älä siis edes yritä.

Kauris 22.12.–20.1.

Järjestä asiat kotona niin, että ne miellyttävät kaikkia. Yhteishengen kannalta on tärkeää, että jokaista kuunnellaan. Älä anna ihmisen n menneisyydestä pilata hyvää tuultasi. Sillä on ollut syynsä, miksi olet jättänyt hänet taaksesi. Aseta rakkaus ja romantiikka elämässäsi etusijalle.

Vesimies 21.1.–19.2.

Joku saattaa sinut kiusalliseen tilanteeseen, mutta älä anna sen pilata tuultasi. Avaa suusi ja tee tunteesi ja aikeesi selviksi. Älä ole se, joka seuraa, vaan se , joka johtaa. Töissä tai kotona kannattaa tehdä positiivisia muutoksia. Aseta itsellesi tavoitteet, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa ne.

Kalat 20.2.–20.3.

Tee toisille se, minkä tahtoisit itsellesi tehtävän, ja hyvä palaa sinulle moninkertaisena takaisin. Asenne on se, mikä ratkaisee. Älä kuitenkaan anna kenenkään vetää sinua höplästä. Jos sinulla on lämpimiä tunteita jotakuta kohtaan, osoita ne selvästi.

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla