Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikkolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Kumppanisi tahtoo käydä kehityskeskustelun suhteenne tilasta heti vuoden aluksi. Vaikka ajatus ei innostaisikaan, kuuntele mitä hänellä on sanottavanaan. Kun olette molemmat avoimia ja rehellisiä, teillä on mahdollisuus entistä syvempään läheisyyteen.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Kiinnitä erityistä huomiota raha-asioihisi. Sinulta on voinut jäädä huomaamatta jotakin, joka voisi tietää sinulle selviä lisäeuroja. Tähdet näyttävät niin onnekkailta, että kannattaa vähintäänkin jättää lotto. Stressi lievittyy nyt parhaiten lepäämällä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pursuat luovuutta ja energiaa, mutta valitettavasti kaikilla ei ole sama tilanne. Saat yrmynaamat parhaiten puolellesi, kun tarjoat heille konkreettisia ratkaisumalleja maalailun sijasta. Älä itsekään huumaannu villeistä ideoistasi, vaan muista myös realiteetit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Älä turhaan rajoita itseäsi miettimällä, mitä muut mahdollisesti ajattelevat toimistasi. Sinulla on mahdollisuus saavuttaa nyt haluamasi, kun uskallat mennä rohkeasti unelmiasi päin. Hyvää suunnitelmaa ei silti kannata unohtaa. Saat apua yllättävältä taholta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


LEIJONA 23.7.–22.8.

Saat tarjouksen, jota kannattaa harkita. Kuuntele huolellisesti, kun sinua neuvotaan, mutta tee silti omat ratkaisusi. Järjestä hauska illanvietto tai yllätä jotenkin muuten ystäväsi. Joku kaipaa huomiotasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kireä tunnelma kotona johtuu väärinymmärryksestä. Käykää ilmaa puhdistava keskustelu mahdollisimman pian. Mitä pidemmälle sitä lykkäätte, sitä mutkikkaammaksi asiat vain käyvät. Älä ruoki negatiivisia tunteita. Tällä kertaa järkeily on tunteilua suotavampaa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Laita äly fysiikan edelle. Tarjoa tänä vuonna treeniä kropan sijasta aivoille ja hanki jokin kehittävä harrastus. Siitä tulee olemaan sinulle yllättävää hyötyä monilla eri elämänalueilla. Joku yrittää latistaa sinut, mutta älä anna hänen sanoilleen liikaa painoarvoa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos haluat tehdä jotakin, tee se, älä jää kyselemään muilta lupaa. Saat ehdotuksen, jollaista et kuule ihan joka päivä. Tutki taustat huolellisesti ennen kuin sitoudut mihinkään taloudellisesti riskialttiiseen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Olet tuntenut huolta läheisestäsi etkä ihan suotta. Nyt asiat alkavat vähän kirkastua ja saat selityksiä. Joudut kuitenkin sietämään epävarmuutta vielä jonkin aikaa. Kaikki ratkeaa aikanaan, keskity siihen. Sillä välin älä unohda itseäsi vaan huolehdi hyvinvoinnistasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä anna kehujen kihahtaa hattuusi. Olet ainutlaatuinen, mutta niin meistä kaikki. Ystäväsi on lohdun tarpeessa, vaikka sinusta voi näyttääkin, että hänen pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni. Muista myötätunto, sillä tulee vielä päivä, jolloin olet itsekin sen tarpeessa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Vähemmän puhetta, enemmän tekoja – mitä jos ottaisit sen ohjenuoraksesi vuonna 2019? Olet muutoksen tarpeessa ja sinulla on siihen hyvät mahdollisuudet, mutta se vaatii pepun nostamista penkistä. Huomioi rakastasi.

KALAT 20.2.-20.3.

Tee sovinto menneisyytesi kanssa, niin olosi helpottuu. Kaikki tekevät virheitä, olennaista on, oppiiko niistä. Työrintamalla puhaltavat pian uudet tuulet, jos uskallat tarttua haasteeseen. Jos epäröit, pysähdy miettimään, miksi ja mistä epävarmuutesi kumpuaa? Onko siihen aihetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla