Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

On aikasi loistaa, joten älä asetu seinäruusuksi. Seuraa sydäntäsi ja suhtaudu tulevaisuuteen optimistisesti. Tee suunnitelmat huolellisesti, niin et voi kuin onnistua. Päästä irti menneestä – se ei ole helppoa, mutta kannattaa. Keskity rauhaan ja rakkauteen.

Härkä 20.4.–20.5.

Älä anna kenenkään estää suunnitelmiasi toteutumasta. Tee yhteistyötä vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät sinua ja ovat samaa mieltä tavoitteistasi. Kerro tunteistasi avoimesti, se auttaa lähipiiriäsi pysymään kartalla. 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Pidä silmäsi auki ja päästä luovuutesi valloilleen, niin kaikki mahdollisuudet ovat avoinna. Jos haaveilet jostakin, pistä tuulemaan. Joku yrittää syöttää sinulle väärää tietoa. Ei kannata olla herkkäuskoinen. Keskity terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Pysy tyynenä, vaikka kohtaisit vastaiskuja. Pitämällä hermosi kurissa ja asettamalla sanasi viisaasti, käännät vastukset voitoksi. Osoita kekseliäisyytesi, niin saat ihmisiltä kiitosta ja kannustusta. Muista, että sillä on merkitystä, miten muita kohtelet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Tarkkuus ja herkkä havainnointi kannattavat. Jos avaat suusi ennen kuin tiedät kaikki faktat, kadut vielä sanojasi. Ota selvää asiasta ja toimi vasta sitten. Olet vähän hillittömällä päällä: pidä mielitekosi kurissa ja kiinnitä huomiota kulutukseesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kohtaat odottamattoman muutoksen, joka osoittautuu paremmaksi kuin aluksi pelkäät. Kun perehdyt asiaan, löydät sinulle sopivan tavan toimia. Joku läheinen yrittää sotkea suunnitelmiasi. Pidä pääsi, olet oikealla tiellä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luota siihen, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Uudet alut ja uudet ihmiset inspiroivat ajatteluasi. Älä murehdi menneitä, vaan keskity nykyhetkeen. Älä myöskään pelkää tehdä asioita eri tavalla kuin muut. Panosta ihmissuhteisiin!

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ongelmia ilmenee, jos annat tunteiden sumentaa järjen. Pidä pääsi kylmänä, ja moni asia ratkeaa lähes itsestään. Älä tee päätöksiä ilman, että punnitset seurauksia. Varo, ettei vanhat tuttavasi johdata sinua huonoille teille.

Jousimies 23.11.–21.12.

Hoida velvollisuutesi ennen kuin heittäydyt lepäämään laakereillasi. Tarjoa neuvojasi, jos niitä kysytään, mutta säästä itseäsi kieltäytymällä käytännön töistä. Laske tarkkaan tulosi ja menosi ennen kuin sitoudut mihinkään rahanmenoa vaativaan.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä yksityiselämä ja työasiat erillään, niin elämäsi on kaikin puolin helpompaa. Älä lavertele raha-asioistasi ja etsi jokin sijoituskohde ylimääräiselle. Liika tunteilu vain pahentaa tilanteita. Muista, että rakkautta ei voi ostaa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Ole tarkkana, miten kohtelet läheisiäsi. Jos suunnittelet elämääsi muutoksia, harkitse niitä ensin huolella. Suuntaa energiasi johonkin, josta on odotettavissa todellista hyötyä. Uusi liikuntaharrastus tekee sinulle hyvää. Romantiikkaa on ilmassa, tartu siihen!

Kalat 20.2.–20.3.

Älä tee merkittäviä päätöksiä ennen kuin olet ottanut selvyyttä kaikista yksityiskohdista. Suunnitelmistaan ei kannata hiiskua muille turhan aikaisin. Ole varuillasi, joku yrittää urkkia tietoonsa henkilökohtaisia asioitasi. Seuraa intuitiotasi, se on useimmiten oikeassa. Älä ole itsellesi liian ankara!

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla