Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Tartu itseäsi niskasta ja jatka härkäpäisesti niin kauan, että saat aloittamasi työn tehtyä, niin vältät ikävyydet. Kysy tarvittaessa apua asiantuntijoilta tai työkavereiltasi. Tee kuitenkin itse lopulliset päätökset äläkä anna muiden määräillä, miten hommat hoidetaan.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt on hyvä aika tehdä tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Katso asiaa joka suunnasta, jotta päätöksesi on punnittu. Kaikki eivät ehkä ole valintoihisi tyytyväisiä. Hyväksy se, mutta älä lannistu vastustuksen edessä. Olet idearikas, mutta toteutus uhkaa ontua.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Jos mielit tehdä muutoksia, tee ne vähin äänin ja esittele vasta valmiit tuotokset. Näin vältät turhan kohkauksen, jonka suunnitelmasi aiheuttavat. Kannattaa kuitenkin uskoutua tunteistaan jollekulle luotettavalle ihmiselle. On raskasta kantaa kaikki sisällään. Ole tarkka raha-asioistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Harkitse tarkkaan, miten reagoit kumppanisi aloitteisiin. Ole aikuinen: lapsellisesta kiukuttelusta ei seuraa mitään hyvää. Kysy rohkeasti apua ystävältäsi, hän auttaa mielellään. Avunpyyntö myös tiivistää suhdettanne. Päästä vapaalla luovuutesi valloilleen, se vähentää stressiäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tilanteet uhkaavat kärjistyä, jollet ole valmis kompromisseihin. Muista reiluus: ellet suostu yhtään joustamaan, kannattaa jättää homma sikseen. Hoida työhommasi kunnialla, jottei kukaan pääse huomauttamaan tekemistäsi – tai tekemättä jättämisistäsi.


NEITSYT 23.8.–22.9.

Pidä parempaa huolta terveydestäsi: kuntokuuri voisi olla nyt paikallaan. Käytä enemmän aikaa töiden suunnitteluun. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Joku yrittää vaikuttaa tunteisiisi ja saada sinut toimimaan haluamallaan tavalla. Varo sitä. Älä juorua ihmisistä pahaa, mieti sen sijaan, mitä voit tehdä muiden hyväksi.

VAAKA 23.9.–22.10.

On aika pohtia, miten kohentaa taloudellista tilannetta. Tee se kuitenkin niin, ettei se haittaa läheistesi elämää. Esimerkkisi ohjaa heitäkin säästäväisyyteen. Tartu tarjottuun tilaisuuteen, se voi olla oikotie onneen. Älä anna ankeuttajien pilata tunnelmaasi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä anna tuttavasi puuhien järkyttää sinua. Hän elää omaa elämäänsä, elä sinä omaasi. Pidä yhtä sellaisten ystävien kanssa, joilta saat voimaa ja itseluottamusta. Pidä huolta raha-asioista. Muista, että ei ole sinun velvollisuutesi kustantaa muiden elämää.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tuulettuminen tekee sinulle hyvää. Illanvietossa kohtaat ihmisiä, jotka voivat auttaa sinua pääsemään jumiesi kanssa eteenpäin. Vie töissä projektisi päätökseen tai tee sellaisia muutoksia, jotka kohottavat työviihtyvyyttäsi. Ota käyttöön tunnollinen puolesi, se kannattaa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä tee hätiköityjä päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa ystävyyssuhteisiisi tai läheistesi elämään. Ota selvää oikeuksistasi ja pistä suunnitelmiisi vauhtia. Älä kuitenkaan ota tarpeettomia riskejä. Tuttavasi tekee elämässään tiettyjä muutoksia, jotka lyövät sinut ällikällä. Yritä kuitenkin olla ylireagoimatta.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Varaudu ottamaan elämässäsi enemmän vastuuta. Se, miten kohtelet työkavereitasi ja läheisiäsi, vaikuttaa suoraan siihen, miten he kohtelevat sinua. Älä avaudu suunnitelmistasi etukäteen liikaa – hommat sujuvat paremmin, kun saat tehdä ne omaan tapaasi.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä alistu painostuksen edessä: tiedät itsekin, että olet jo tehnyt kaiken voitavasi. Harkitse ennen kuin teet päätöksiä, hätäily kostautuu ennen pitkään. Ota yhteyttä vanhaan ystävääsi tai työkaveriisi: se hyödyttää teitä kumpaakin. Joku lähipiirissäsi ei nyt ole täysin rehellinen, mieti siis, kenelle salaisuuksiasi paljastat.

Tuusailija

Tämä on ainoa varma ja luotettava asia painetussa sanassa. Nyt kuitenkin asiain näin ollessa olisin toivonut pientä viilausta omalle kohdalle. Ei hyvältä näytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla