Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Varo suututtamasta ihmistä, jonka kanssa elät tai joudut työskentelemään päivittäin. Et halua tehdä elämästäsi nyt yhtään vaikeampaa. Hoida tarkemmin talouttasi. Olet ollut liian leväperäinen rahan suhteen ja sen seuraukset alkavat pian tuntua.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä anna lipeväkielisen myyntiedustajan puhua sinua pyörryksiin. Sinulle yritetään nyt kaupata Ladaa Ferrarina. Mieti muutenkin tarkkaan, mihin rahasi nyt työnnät. Vaikka jokin olisi alennuksessa,  ei sitä kannata hankkia, jos et todella tarvitse sitä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Sinulla on tapana ylireagoida, mutta joskus vähempikin draama riittäisi. Älä avaudu kenelle tahansa henkilökohtaisista asioistasi. Kaikki eivät ole niin luotettavia, miltä vaikuttavat. Nuorempi kollega kaipaa ohjaustasi. Mieti, millaisen esimerkin hänelle annat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Joku vaatii sinulta nyt kohtuuttomia. Käytä luovuuttasi tilanteen ratkaisemiseksi. Muista, että joskus myös napakka ’ei’ on ihan toimiva vastaus. Ystäväsi on avun tarpeessa. Älä kuitenkaan päsmäröi tai tuputa neuvojasi, vaan muista hienotunteisuus.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Viritä tuntoaistisi herkimmilleen ja kiinnitä huomiota pieniin vihjeisiin, joita universumi nyt tiellesi lähettää. Niiden tarkoitus on ohjata sinua oikealle polulle. Sinulta pyydetään apua; vaikka sen tarjoaminen tuntuu työläältä, älä kieltäydy. Kiltteytesi palkitaan vielä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pidä itsesi kiireisenä niin et ehdi murehtia turhaan asiaa, johon et voi vaikuttaa. Vältä kaikkea ylimääräistä draamaa ja pidä kiinni suunnitelmistasi. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus oppia jotakin uutta. Älä käännä selkääsi tilaisuudelle. Anna aikaa ystävällesi.


VAAKA 23.9.–22.10.

Jatka rohkeasti omalla tyylilläsi muista välittämättä. Sinulla on oma, uniikki tapasi katsoa maailmaa; siitä kannattaa olla ylpeä. Hakeudu seuraan, joka saa sinut hyvälle tuulelle. Varaa myös aikaa ihan vain itsellesi, niin saat ladattua akkujasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kiinni rajoistasi ja neuvottele itse omat sopimuksesi. Muista: et voi ostaa ystävyyttä tai rakkautta. Pane pois siis lompakkosi ja keskity olemaan kiva ja kannustava ihmiselle, johon haluat tehdä vaikutuksen. Etenkin vapaille skorpioneille on luvassa romantiikkaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Elvytä suhteesi vanhaan ystävään; tapaaminen voi johtaa kiinnostavaan ehdotukseen. Kun tiedät, mitä haluat, raivaa kaikki esteet tieltäsi. Se kannattaa. Raha-asioissa huolehdi, ettet ole kenellekään velkaa. Jostakin voi ilmestyä yllättäviä maksuja.

KAURIS 22.12.–20.1.

Jos olet suunnitellut pientä remonttia tai muuta kotiin liittyvää kohennusta, nyt on hyvä hetki käydä toimeen. Sinulle tarjotaan sopimusta, johon suostuminen voi johtaa yllättäviin muutoksiin joko työssä tai kotona. Mieti, oletko muutosten tarpeessa vai onko nykyinen ihan hyvä?

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan, vaan etsiydy tiedon alkulähteille. Voit yllättyä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus hankkia lisätuloja. Älä sano heti ei, sillä nyt olisi helppoa rahaa jaossa! Panosta laatuaikaan rakkaasi kanssa. Se on jotain, jota et saa rahalla.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä käyttäydy alhaisesti vaan yritä nousta tilanteen yläpuolelle. Keskity omaan henkilökohtaiseen kasvuusi ihmisenä, älä kasvata muita. Pitäydy totuudessa ja kieltäydy houkutuksista. Väärään seuraan ajautumisella voi nyt olla kohtalokkaita seurauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla