Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Sano mitä mielesi päällä liikkuu, jotta muutkin ovat tietoisia siitä, missä mennään. Et voi ratkaista ongelmia yksin. Syvällinen keskustelu tärkeän ihmisen kanssa rohkaisee sinua elämässä eteenpäin. Pidä vaativat ja energiaa verottavat ihmiset etäällä.

Härkä 20.4.–20.5.

Kohenna kotiasi, saat siitä inspiraatiota muuttaa arkeasi positiiviseen suuntaan. Yhteisen tavoitteen eteen työskentely lähentää sinua ja työtovereitasi. Yksinkertainen mutta tehokas henkilökohtainen muutos auttaa sinua pitämään pääsi kasassa.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Muutosten tekeminen kannattaa, mutta ideat on paras käydä läpi huolella ennen toteutusta. Kun mahdollisuuksien kirjo on selvä, mielikuvituksesi lähtee lentoon ja tulokset voivat olla loistavia. Luovuus puhkeaa kukkaan, kun annat itsellesi aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Nyt on aika toteuttaa kauan haudotut suunnitelmat. Osoita rakkauttasi selvemmin läheisillesi ja pidä heidät perillä suunnitelmistasi. Jos tunnet olosi vähänkään epämukavaksi, älä epäröi lähteä tilanteesta pois. Pärjäät mainiosti ihan omillasi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Kiinnitä enemmän huomiota ulkoiseen olemukseesi ja itsestäsi huolehtimiseen. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi luova harrastus. Luota valintatilanteissa vaistoihisi. Ota menneestä oppia. On tärkeää tajuta, milloin on syytä sanoa ei.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pohdi huolellisesti, mitä tulevaisuudelta haluat. Terveellisemmät elämäntavat ja stressinhallinta ovat hyviä tapoja aloittaa uusi elämä. Jos jokin ei tunnu oikealta, peräänny. Värikäs ilmaisusi herättää ihastusta, mutta varo, ettet venytä totuutta. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Käytä aikaasi ihmisiin, joista on sinulle eniten iloa. Mieti mitä haluat ja tee tavoitteitasi varten pätevä suunnitelma. Älä jätä velvollisuuksiasi jonkun toisen hoidettaviksi. Älä myöskään jätä mitään sattuman varaan. Avaa suusi, niin saat, mitä haluat.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Huolehdi pienistä mutta tärkeistä yksityiskohdista. Asioiden tekeminen oikeassa järjestyksessä kannattaa. Muista, että tarkoitus on lievittää stressiä, ei miettiä tekemättömiä töitä. Parisuhteesi ajautuu hankaluuksiin, jos välillänne ei ole kunnioitusta.

Jousimies 23.11.–21.12.

Sano toiveesi ääneen, muuten joudut pettymään. Kyseenalaista epäilyttävältä kuulostavat ehdotukset. Anna enemmän aikaa tärkeille ihmissuhteille. Avoimet keskustelut syventävät sinun ja rakastamasi ihmisen välistä sidettä.

Kauris 22.12.–20.1.

Näytä kiintymyksesi mutta älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. Älä suostu pelaamaan sellaisten ihmisten ehdoilla, jotka eivät käyttäydy reilusti. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu. Pohdi, mikä tekee sinut oikeasti onnelliseksi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Hermosi ovat koetuksella sinusta itsestäsi riippumattomista syistä. Käytä älyä ja joustavuuttasi selvitäksesi tilanteesta. Eteesi avautuu mahdollisuus, johon kannattaa tarttua. Älä anna kenenkään puuttua suunnitelmiisi.

Kalat 20.2.–20.3.

Ota rennosti. Anna hermojesi levätä ja käytä enemmän aikaa itsesi hemmotteluun ja asioihin, jotka energisoivat. Näytä rohkeasti taitosi, niin menestyt. Saat ahaa-oivalluksen, joka auttaa sinua tekemään elämässäsi seuraavan siirron. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla