Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Panosta töissä yhteistyöhön: sillä on merkitystä, miten muita kohtelet. Kuuntele herkällä korvalla työkavereitasi. Jos kohtaat kritiikkiä, muista, että se ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi loukkaukseksi. Pidä erityistä huolta fyysisestä kunnostasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Vastaa kyllä kaikkiin ehdotuksiin, joita sinulle viikolla esitetään. Pidä yhteyttä vanhoihin ystäviisi, hyvistä hetkistä saat voimaa. Älä huolehdi muiden tekemisistä, vaan keskity omaan suoritukseesi. Töissä tapahtuu positiivisia muutoksia.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ympäristössäsi on häiriötekijöitä – jätä ne huomiotta ja keskity olennaiseen. Pidä itsesi liikkeessä. Jos jämähdät paikoillesi, uudelleen käynnistyminen on vaikeaa. Älä välitä ikävistä ihmisistä ja negatiivisista mielipiteistä, vaan kuuntele sydämesi ääntä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Pidä ekstrahuolta rahoistasi. Jos et ole tarkkana, taloutesi saattaa keikahtaa. Muista vahvuutesi töissä ja käytä taitojasi hyödyksesi. Ota yhteyttä ihmiseen, jonka seurasta nautit. Pelkkä uurastaminen ei pidemmän päälle tee hyvää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Ota selvää mahdollisuuksista, jotka aukeavat edessäsi. Muutos tekee hyvää, mutta se ei tarkoita, että kannattaa tarttua ensimmäiseen vaihtoehtoon. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, jotka inspiroivat sinua. Pidä mielesi avoimena.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Lähde tuulettumaan ja tee jotakin, mistä oikeasti nautit. Älä unohda vanhoja hyviä ideoitasi. Punnitut ajatukset ovat usein parempia kuin hetken mielijohteessa keksityt. Älä kuitenkaan jumiudu omaan kuplaasi, vaan kuuntele myös muita.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ole tarkkaana siinä, mitä toivot, sillä se voi toteutua. Älä polta siltoja takanasi: sillä on nyt paljon merkitystä, miten käyttäydyt. Hyvä palaa hyvän luo. Joku yrittää ärsyttää sinua tahallasi, mutta älä ylireagoi. Näytä töissä todelliset kykysi: tiedät, että osaat.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Pyydä rohkeasti apua ystäviltäsi. Ihminen, jolta apua pyydät, ilahtuu siitä, että hän voi auttaa. Ole varovainen, jottet tahtomattasi loukkaa läheisiäsi. Jos annat tilanteiden kärjistyä, menetät itsellesi tärkeän tilaisuuden.

Jousimies 23.11.–21.12.

Älä tee hätäisiä päätöksiä, vaan punnitse ensin kaikki vaihtoehdot. Mieti myös plan B, jos jokin menee mönkään. Älä aseta rimaa liian korkealle, vähempikin riittää. Joku puhuu sinusta pahaa selkäsi takana. Varaudu puolustamaan mainettasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Olet jo pitkään huolehtinut ihan liian kanssa, relaa vähän! Käytä älyäsi ja kokemustasi, niitähän sinulla riittää, ja muista: tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä. Älä paljasta ajatuksistasi liikaa: joku yrittää hyötyä kustannuksellasi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Sinisilmäisyys kostautuu, ole siis varuillasi. Älä paljasta riskialttiita tietoja, kuten salasanojasi tai terveystietojasi. Ole täsmällinen ja ajoissa, myöhästelysi ärsyttää muita etkä saa siksi asiaasi perille. Opiskelu kannattaa aina, mutta erityisesti nyt.

Kalat 20.2.–20.3.

Ole kanssakäymisissä ihmisten kanssa, joihin koet muutenkin yhteyttä. Ystäväsi avautuu sinulle, älä petä hänen luottamustaan. Sinua arvostetaan juuri siksi, että olet hyvä kuuntelija. Ilmassa itää romanssi. Ole varovainen, ettet tule luvanneeksi liikaa. 

Lue päivän horoskooppi jokaiselle merkille tämän linkin kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla