Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Päivitä taloustilanteesi ja kilpailuta kotitaloutesi sopimukset. Voit säästää selvää rahaa. Sille voi olla kohta yllättävää 

tarvetta. Älä aliarvioi henkilöä, johon sinulla on ollut hankala suhde. Hän on lahjakas laittamaan kapuloita rattaisiisi. Uskosi rakkauteen horjuu, mutta palautuu kyllä. 

Härkä 20.4.–20.5.

Pitäydy käsikirjoituksessa, improvisoinnin aika tulee myöhemmin. Tunnista vahvuutesi ja pysyttele mieluiten nyt mukavuusalueellasi. Loppujaksosta ota aikaa vain itsellesi ja keskity lepoon ja hyvinvointiasi edistäviin asioihin. Ihmissuhteissa ei kannata tyytyä toiseksi parhaaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaksonen 21.5.–21.6.

Tässä jaksossa kannattaa panostaa sosiaalisiin kohtaamisiin. Puhkut itsevarmuutta ja charmisi vetää ihailijoita ympärillesi. Älä silti haksahda imarteluun ja korulauseisiin vaan etsi tunnetta pintaa syvemmältä. Jokin työhön liittyvä asia vaatii kärsivällisyyttä. Älä luovuta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rapu 22.6.–22.7.

Satsaa sinulle tärkeisiin ihmissuhteisiin. Ota johtotähdiksesi ystävällisyys, yhteistyökyky ja empatia. Asettele sanasi huolella etenkin, kun kyse on jollekulle herkästä asiasta. Kyseenalaista kuitenkin epämääräiset selitykset, äläkä luota ihan jokaiseen. 

Leijona 23.7.–22.8.

Älä anna menneisyyden tulla tiellesi. Jos joku yrittää olla onnesi esteenä, raivaa hänet tieltäsi fiksusti, älä sorru karkeuksiin tai mene henkilökohtaisuuksiin. 

Rakkausrintamalla kannattaa pelata avoimin kortein ja pyrkiä vilpittömyyteen. Metsä vastaa kuten sinne huudetaan. 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hoida kotiasiasi kuntoon, olet laiminlyönyt niitä aivan liian pitkään. Käytä aikasi viisaasti. Sitä ei kannata antaa hankkeisiin, jotka eivät tule kantamaan hedelmää. Älä menetä malttia, vaikka et ihan vielä saakaan haluamaasi. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä järjestä kohtausta, vaikka asiat eivät menisikään mielesi mukaan. Jos haluat saada hommat kerralla maaliin, hio suunnitelmaasi kaikessa hiljaisuudessa ja iske vasta oikealla hetkellä. Kuro kukkaronnyörit tiukemmalle, olet huikennellut. Tärkeä ihminen on vailla huomiotasi. 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Mikä on se epäilyn tuli, joka rintaasi korventaa? Mikä sen sytytti? Tutkiskele sydäntäsi ja todellisia motiivejasi. Ne eivät ole ehkä niin puhtaat, mitä muille uskottelet. Ole rehellinen ennen kaikkea itsellesi, niin sinun on helpompi olla ja hengittää. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Kova työ palkitaan, joten nyt ei kannata antaa periksi. Muista kiittää kaikkia, jotka ovat sinua auttaneet, niin sinulla riittää jatkossakin tukijoita. Valitse tarkkaan, keneen kannattaa luottaa. Jos tarjous kuulostaa liian hyvältä, se todennäköisesti myös on sitä. 

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä mielesi avoinna, jos haluat että eteesi avautuu uusia polkuja. Älä odota valmiita ratkaisuja, vaan etsi niitä itse ahkerasti ja käytä luovuuttasi. Sinulla on mahdollisuus ansaita ekstraa, jos sanot kyllä jännittävälle, joskin vaativalle ehdotukselle. 

Vesimies 21.1.–19.2.

Älä jätä mitään sattuman – tai muiden – varaan. Oma apu on nyt paras apu. Joku osoittaa yllättävää anteliaisuutta sinua kohtaan, mutta älä anna sen sokaista. Takana voi olla piilotettuja motiiveja. Varaa rakkaudelle aikaa. 

Kalat 20.2.–20.3.

Kieltäydy houkutuksista. Huolehdi, että kaikki osapuolet noudattavat omaa osuuttaan sopimuksista. Selkeä päämäärä ja suunnitelmallisuus auttavat sinua nyt parhaiten eteenpäin. Älä tuuleta liian aikaisin: se voi viedä sinut vain uusiin ongelmiin. 

Lue päivän horoskooppi jokaiselle merkille tämän linkin kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla