Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Punnitse asiat perin pohjin ennen kuin otat niihin kantaa. Pidä pääsi kylmänä, ota tarvittaessa etäisyyttä. Pieni irtautuminen arjesta saattaa parantaa mielialaasi ja helpottaa oloa. Fyysinen aktiivisuus ja hyvien ystävien seura tekevät varmasti hyvää.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt tarvitaan mielikuvitusta ja tsemppimieltä – ne auttavat ongelmien ratkaisussa. Kannattaa myös kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen. Saat vähän yllättäen epätavallisen tarjouksen. Mieti, mihin sitoudut, jos epäilet tarjoajan luotettavuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Kuuntele avoimin mielin, mitä ihmiset ympärillä yrittävät sinulle kertoa. Punnitse kuulemiasi tosiasioita huolellisesti. Mieti, minkä tekemisestä nautit eniten ja pohdi, voisitko muuttaa intohimosi vaikkapa ylimääräiseksi tulolähteeksi. Raha olisi tervetullutta.

RAPU 22.6.–22.7.

Ympärilläsi on meneillään muutoksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Sopeudu, älä vastustele, sillä siitä ei ole hyötyä. Älä hassaa rahojasi asioihin, joita et välttämättä tarvitse. Jos joku pyytää sinulta rahaa, anna hänelle mieluummin talousneuvoja.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Voit tehdä suuren vaikutuksen toisen elämään pienellä ystävällisellä eleellä. Muista, että se hyvä, mitä muille teet, palautuu yleensä takaisin. Töissä on nyt syytä olla tarkkana. Muutos olosuhteissa tekee asemasi epämukavaksi. Etene harkiten.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä haaskaa energiaasi murehtimalla asioita, joita et voi muuttaa. Pistä sen sijaan paukut siihen, että parannat suhteitasi niihin ihmisiin, joista välität kaikkein eniten. Yritys delegoida vastuuta muille johtaa pettymykseen. Ota ohjat rohkeasti omiin käsiisi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Tällä jaksolla rehellisyys on arvossaan. Olemalla suora voit välttää taloudellisia ja henkisiä karikoita. Kannattaa keksiä mukavaa tekemistä perheen pienimpien tai suvun vanhimpien kanssa, se nostaa kummasti mielialaa. Luovat hankkeesi onnistuvat.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Jos haluat tehdä haaveistasi totta, älä haaskaa aikaa haaveiluun vaan tartu toimeen. Tutki mahdollisuuksiasi ja avarra näkökulmaasi, niin tavoitteesi täyttyvät. Eräs tärkeä keskustelu nostaa pintaan pitkään muhineen muutoksen tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt kannattaa käydä huolellisesti läpi kaikki viralliset dokumentit. Turhaa velkaantumista kannattaa myös välttää, on fiksumpi elää sen mukaan, mitä kukkarosi aidosti sallii. Saat huomata, että kotia voi kohentaa myös luovuudella ja kekseliäisyydellä.

KAURIS 22.12.–20.1.

Houkutteleva tarjous johtaa positiiviseen muutokseen. Hyvä – olethan miettinyt terveellisempää elämäntapaa jo pitkään. Eräs henkilö lähelläsi tavoittelee omaa etuaan. Älä suostu mihin vain, mutta hoida asia kärsivällisesti ja lempeästi. Kiukku ei nyt auta.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Pidä suusi soukemmalla äläkä paljasta korttejasi liian aikaisin. Joku saattaa muuten käyttää tarjoamaasi tietoa hyväkseen ja lyödä kapuloita rattaisiisi. Yllättävä ehdotus saa pasmasi sekaisin. Punnitse kaikkia näkökulmia ennen kuin teet päätöksesi.

KALAT 20.2.-20.3.

Eräs asia on jäänyt ilmaan roikkumaan. Nyt olisi oikea hetki viedä se päätökseen. Epätavallisen tuntuinen ratkaisu voi osoittautua menestyksekkääksi. Myös koti kaipaa huomiotasi. Pienellä vaivalla saat asiat rullaamaan siellä sutjakammin.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla