Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Ole hipihiljaa aikomuksistasi: puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa. Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Mieti kuka puhuu ja ketä uskot. Muutokset tuntuvat raskailta, mutta vedä henkeä ja valmistaudu rauhassa tulevaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Käytä viehätysvoimaasi, jotta saavutat toivomasi lopputuloksen. Pidä mielesi avoimena ja pyri ratkaisuihin. Ole kuitenkin realisti: mahdottomia ei kannata tavoitella. Puhetaitosi herättävät ihastusta. Kun meinaat hermostua, pidä pää kylmänä.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Jos haluat hyviä tuloksia, sinun on oltava itsellesi rehellinen. Ajattele kahdesti ennen kuin ryhdyt tunnepitoiseen keskusteluun jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Ole valmis kompromisseihin. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään hätäistä päätöstä. Aika on puolellasi. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Laita talouteen ja terveyteen liittyvät asiat kuntoon. Olet herkkä muiden tarpeille. Se on hyvä asia, mutta pidä huolta myös itsestäsi. Ole tarkkana, miten käytät aikaasi. Ota luovuutesi käyttöön ja tee jotakin, mistä nautit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Valitse seurasi tarkoin. Kaikilla ei ole puhtaat jauhot pussissaan, vaan joillain on tarkoitus hyötyä seurastasi. Ota oppia menneistä, jotta et päätyisi taas hankalaan tilanteeseen. Keskity pitämään huolta fyysisestä kunnostasi. Älä tee hätiköityjä päätöksiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos annat tunteittesi ottaa vallan, päädyt hankalaan tilanteeseen. Varmista, että sinulla on varmaa tietoa ennen kuin ryhdyt vastahyökkäykseen. Ryhdy projektiin, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään. Se mitä teet ja kenen kanssa, saattaa muuttaa elämääsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ ja vapaa-aika meinaavat sekoittua. Mieti tarkkaan aikataulusi ja se, mitä lupaat. Tuhlaaminen, ylireagointi ja aikataulujen paukkuminen aiheuttaa stressiä. Ota aikalisä ja tee jotakin ihanaa rakastamasi ihmisen kanssa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Älä ota riskejä rahaan tai sopimuksiin liittyvissä asioissa. Etsi mahdollisuuksia käyttää taitojasi ja luovaa mielikuvitustasi. Monipuolisuus ja ainutlaatuisuus erottavat sinut kilpailijoistasi. Hidasta ja keskity olennaiseen. Romantiikka piristää arkeasi. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Positiivinen asenne auttaa sinua luovimaan ikävien asioiden läpi. Pidä mieli avoimena mutta valmistaudu sanomaan ei, jos joku yrittää saada sinut tekemään jotakin, mitä et tunne oikeaksi. Seurustele ihmisten kanssa, joihin voit luottaa. Seuraa vaihtuvia tilanteita ennen kuin teet päätöksiä.

Kauris 22.12.–20.1.

Ennen kuin teet päätöksiä, muista että muutosten pitää hyödyttää itsesi lisäksi myös lähipiiriäsi. Olet hyvä suostuttelussa, ja se auttaa sinua saavuttamaan haluamasi. Tsekkaa tilisi ennen kuin ryhdyt tuhlaamaan.

Vesimies 21.1.–19.2.

Aikatauluta tekemisesi viisaasti äläkä anna kenenkään häiritä. Ole tarkkana, ettet haksahda valheisiin. Pidä huolta raha-asioistasi äläkä kuluta vain ostamisen halusta. Etsi tapoja vähentää menoja. Pysy tyynenä kun maailma myrskyää. Muista liikkua!

Kalat 20.2.–20.3.

Pysy rehellisenä itsellesi ja muille. Kaikenlaiset tunteet nousevat pintaan ja aiheuttavat ongelmia ihmissuhteissa. Jaa ajatuksesi ja tunteesi, mutta älä pakota muita omalle tiellesi. Käytä sen sijaan viehätysvoimaa ja ystävällisyyttä. Pidä työ ja vapaa-aika mahdollisimman hyvin erillään. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla