Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Pysy liikkeellä loppuviikko: liikunta auttaa pääsemään hankaluuksista yli, ja huomaat olevasi pian loistotuulella. Läheisen kanssa on uhkaamassa riita, jos kärsivällisyytesi pettää. Jos mahdollista, ota vähän aikaa itsellesi. Liika läheisyys ei tee nyt hyvää kummallekaan. 

Härkä 20.4.–20.5.

Tunteet on parasta pitää poissa työelämästä tällä jaksolla. Pitäydy faktoissa, ota rauhallisesti, ja muista sanoa ääneen, jos olet epävarma. Ei ole noloa kysyä! Yksityiselämässä tunteet kuohuvat senkin edestä. Saat ylimääräistä energiaa pieneen raivaussiivoukseen, joka tulee tarpeeseen.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Saat hyvän mielen, jos teet jonkin pienen muutoksen ulkonäköösi tai lähiympäristöösi. Uusi vaate, uusi sisustusesine, uusi asenne? Jos tunnet vieläkin vetoa samaan suuntaan kuin keväällä, ota riski, luota fiilikseesi ja tee ratkaisu: pieni huimapäisyys palkitaan nyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Pidä viime kerran opetukset mielessä, kun asetat uusia tavoitteita. Liikaa ei kannata ahnehtia samalla kertaa, vaan sopivina pikku annoksina ja hyvä tulee! Nyt on oikea aika tavata ihmistä, jota olet ajatellut, mutta et ole saanut aikaiseksi ottaa yhteyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Joku yrittää hankaloittaa elämääsi ja lisätä epävarmuuttasi. Tee mitä pystyt, jotta saat mielenrauhan etkä anna hänen häiritä. Luvassa on palkinto ponnisteluistasi, ja riidat saa selvitettyä myöhemmin. Ennen kuin toteutat päähänpiston alkuviikosta, mieti hetki – rauhallinen eteneminen on fiksua.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tylsyys uhkaa, mutta jos katsot tarkkaan, läheltäkin voi löytyä kiinnostavia uutuuksia. Miten olisi retki paikkaan, joka on jäänyt välistä? Luvassa on mielenkiintoinen keskustelu, josta saatat oppia paljon ja joka voi avartaa näköalojasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Elämässä koittaa yksinkertainen jakso, mutta se sopii sinulle hyvin. Nyt et tarvitse tunteiden roihua vaan sitä, että ehdit rauhassa miettiä tulevaisuuttasi. Älä vähättele taitojasi ja lahjakkuuttasi: pystyt kyllä!

Skorpioni 23.10.–22.11.

Muista kommunikoida kunnolla, mitä suunnittelet, ettei tule loukkaantumisia ja väärinkäsityksiä. Eräs unelma alkaa olla toteutumassa, mutta se vaatii vielä viimeistelytyön. Jos uusi idea pälkähtää päähän, anna sille mahdollisuus.

Jousimies 23.11.–21.12.

Ojenna kätesi rakkaan ihmisen suuntaan. Hän osaa nyt arvostaa lämpöä ja välittämistä, ja kuuntelijaa tarvitaan. Sinullekin on tiedossa hemmottelua ja hyvää mieltä, ehkä hiukan yllättävästä suunnasta. Budjetin kanssa on syytä olla tarkkana.

Kauris 22.12.–20.1.

Hyväksy se, mikä on väistämätöntä, ja heittäydy rennosti virran vietäväksi. Älä tee asioista monimutkaisempia kuin ne ovat. Luovuutta ja innovatiivisuutta on ilmassa: ehkä keksit jonkin uuden tavan tienata tai säästää?

Vesimies 21.1.–19.2.

Tulossa on nyt tietoja, jotka eivät aluksi tunnu miellyttäviltä ja kivoilta. Mutta jatkossa ne auttavat sinua tekemään päätöksiä. Suuntaa rohkeasti uusiin seikkailuihin ja muista, ettei aina tarvitse ajatella arkihuolia ja lähiviikon tavoitteita. Uskalla unelmoida!

Kalat 20.2.–20.3.

On aika tehdä jotain, mistä todella nautit. Se antaa sinulle energiaa jaksaa taas myöhemmin vähän raskaampiakin hommia. Koeta pitää kuluttavimmat ihmiset pienellä etäisyydellä, jotta pääset rentoutumaan. 

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla