Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Avaa suusi ja keskustele läheistesi tai esimiehesi kanssa siitä, mikä on tilanteesi nyt ja mihin olet pyrkimässä. Tee kuitenkin työsi itsenäisesti ja esittele vasta valmis lopputulos, jotta vältät turhan kritiikin. Ole arjessasi valmis kompromisseihin.

Härkä 20.4.–20.5.

Pikaisesti tehty päätös johtaa sinut ongelmiin. Tarkastele tilannetta huolella joka kulmasta, niin voit vielä pelastaa paljon. Sinulla on kokemusta, käytä sitä hyväksesi. Älä lähde taisteluihin, jotka tiedät jo ennalta häviäväsi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ota käyttöön kaikki voimasi ja vakuuttelukykysi, jotta saat tahtosi perille. Joku yrittää johtaa sinua harhaan. Suojele omaisuuttasi ja yhtä lailla sydäntäsi. Auta apua tarvitsevaa tuttavaasi, sillä on kauaskantoisia seurauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rapu 22.6.–22.7.

Tee jotakin, mikä saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi. Hyvä tuulesi saa myös ystävyyssuhteesi kukoistamaan. Ole tarkkana sen kanssa, mitä tulet luvanneeksi. Jos annat ylettömästi huomiota vieraammille, läheisesi tuntevat itsensä hylätyiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Älä lähde ehdoin tahdoin muuttamaan jotakin, mikä toimii riittävän hyvin. Varo jakamasta henkilökohtaisia tietojasi kollegoille tai ihmiselle, josta olet viehättynyt. Hyödyt siitä, että kuuntelet tarkasti, mitä muilla on sanottavanaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ennen kuin aloitat jotain uutta, hoida loppuun keskeneräiset hankkeesi. Joudut ottamaan huomioon raha-asiasi tehdessäsi päätöksiä. Tilaisuus käydä paikassa, jossa et ole koskaan ennen käynyt, avaa silmäsi ja antaa sinulle ajateltavaa. 

Vaaka 23.9.–22.10.

Ota selvää faktoista ennen kuin ryhdyt tekemään yhteistyötä ihmisen kanssa, jolla ei ehkä ole samat arvot kuin sinulla. Tee jotakin innostavaa. Mitä enemmän olet työn touhussa, sitä vähemmän sinulla on aikaa märehtiä asioita, joihin et voi vaikuttaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Uppoudu johonkin, mihin tunnet intohimoa. Se auttaa sinua hahmottamaan, mitä toivot tulevaisuudeltasi. Muista, että jokaisella on itse vastuu onnellisuudestaan. Anna enemmän huomiota läheisellesi, hän tuntee itsensä syrjäytetyksi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Luota kykyysi saada hommat hoidettua itsenäisesti ilman apua. Mukaudu ympärilläsi tapahtuviin muutoksiin, siten pystyt seuraamaan helpommin omaa suunnitelmaasi. Annat herkästi väärän kuvan aikeistasi, ole siksi tarkkana sanoissasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Järjestä kalenteristasi aikaa miettiäksesi seuraavaa askelta. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaikka tuntisitkin jonkun painostavan sinua. Eteesi osuu yllättävä mahdollisuus. Ota siitä selvää ja pohdi, kenet haluat ottaa mukaan suunnitelmiisi.

Vesimies 21.1.–19.2.

Jaa ajatuksesi ihmisen kanssa,jolla on tapana saada sinut kyseenalaistamaan tekemisesi. Se ei tarkoita, ettetkö saisi seurata sydäntäsi, mutta aina kannattaa tarkastella asioita joka kulmasta. Ota työsi vakavasti. Älä sekaannu muiden suunnitelmiin.

Kalat 20.2.–20.3.

Kohtaat pieniä vastoinkäymisiä tai hankauksia, jollet ole herkkävaistoinen käsitellessäsi hienotunteisia asioita. Tee jotakin, mikä tyydyttää esteettistä vaistoasi. Jaa enemmän ajatuksiasi läheisesi kanssa, se parantaa suhdettanne.

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla