Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä itsesi kiireisenä: jos alat nyt miettiä ja tunteilla liikaa, teet höpsöjä päätöksiä ja mielialasi laskee. On hyvä hetki saattaa henkilökohtainen tuottavuuskäyräsi nousuun ja kreisi urheiluvaihde päälle! Pian olosi on tehokas ja asiat sujuvat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kysy kiperässä kohdassa neuvoa henkilöltä, jonka mielipidettä arvostat. Jos hän on eri mieltä kanssasi, kysy tarkemmin – hänellä voi olla arvokasta tietoa. Finanssiasioissa on luvassa myötätuulta, ja aika on otollinen yhteistyökumppaneiden etsimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN 21.5.–21.6.

On aika kuunnella puhumisen sijasta. Se rentouttaa ja tekee hyvää. Kun olet sulatellut kuulemaasi, tee päätös rohkeasti ja sydäntäsi kuunnellen. Rakkaudessa meneillään on herkkä kausi: elät täysillä ja altistut sekä onnelle että haavoille.

RAPU 22.6.–22.7.

Suuttumus saattaa kuohahtaa ja johdattaa sinut äkkipikaisiin ratkaisuihin. Niistä ei yleensä seuraa hyvää, mutta joskus on pakko rikkoa munat, jotta munakas syntyy. Kun kokoat itsesi ja jopa nöyrryt vähän, lopussa seisoo kiitos ja sinullakin on kivaa!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Häiritseekö jokin hoitamatta jäänyt asia? Soittamatta jäänyt puhelu? On juuri oikea aika solmia langanpäitä: pääset vielä kokemaan hauskoja asioita. Jätä menneet murheet sikseen ja suuntaa uuteen. Pyydä rohkeasti tukea ystävältäsi, hän tarjoaa sitä mielellään.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Keskity omiin tarpeisiisi: kiltteyteesi on totuttu, ja sitä saattavat jotkut käyttää hyväkseen. Tee asioita, joista juuri sinä tulet onnelliseksi ja saat itsellesi hyvää tuulta ja energiaa. Ongelmat alkavat selvitä kuin itsestään jakson lopulla.

VAAKA 23.9.–22.10.

Yrityksen ja erehdyksen kautta – niin taitavat asiat nyt sujua, mutta lopuksi ongelma ratkeaa. Jos pääset valitsemaan eri vaihtoehdoista, ota se, johon liittyy vähiten hösellystä ja sekavuutta. Olet tehokkaalla päällä ja tyyneytesi säilyy hienosti.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Raha- ja terveysasiat saattavat huolestuttaa: tartu niihin yksi kerrallaan, niin ne eivät pian enää paina mieltä. Muista myös käydä välillä viihteellä ja pyydä vanha ystävä mukaan. Romanssia näkyy horisontissa, ja myös ehkä uusi harrastus!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Jos olet luvannut jotain, keskity ja pidä lupauksesi. Houkutus on päästä helpolla, mutta se on pitemmän päälle huono idea. Ihmissuhteissa on luvassa hyvä ja merkityksellinen kausi, ja käyt monia hyviä keskusteluja.

KAURIS 22.12.–20.1.

Pienellä suunnittelulla ja aikataulutuksella saavutat nyt tavoitteesi. Kun olet oma itsesi, olet erittäin kiinnostava ja viehättävä – rentoudu vain, enempää ei tarvitse yrittää. Sinut pannaan merkille positiivisessa mielessä. Muista vaatia muilta samaa, mitä vaadit itseltäsi!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Raha-asiat vaativat kipeästi huomiotasi. Ne eivät ole viihdyttäviä, mutta tällä viikolla on korkea aika kääntää kurssia, tai muuten olet ongelmissa syksyllä. Tunteet kuohahtelevat, mutta rakkaus voittaa lopulta ja alkaa jopa kuplia. Odottaakohan romanssi?

KALAT 20.2.-20.3.

Läheinen yrittää sinnikkäästi saada sinua hermostumaan, mutta laske kymmeneen ja nouse pikkuasioiden yläpuolelle. Sinulla on varaa antaa periksi! Aseta oma terveytesi ja hyvä fiilis prioriteettilistasi kärkeen, sitä et myöhemmin kadu.

Lue Me Naisten päivähoroskooppi jokaiselle päivälle tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla