Me Naiset
|
Eugenia Last
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock
Kuva: Essi Haapanen, Shutterstock

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Anna vähän armoa niin itsellesi kuin muille: aina ei ole pakko pukata priimaa. Astu rohkeasti epämukavuusalueelle. Pikku reissu voisi tehdä hyvää ja tuulettaa ajatuksiasi. Älä anna tunteillesi valtaa kiistassa vaan pyri tekemään ratkaisusi järkiperustein.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Hoida pitkään mieltäsi vaivannut asia pois päiväjärjestyksestä. Sen jälkeen voit aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Pidä hyvä huoli rahoistasi ja henkilökohtaisesta omaisuudestasi. Työskentele uutterasti tavoitteesi eteen. Ponnistelusi palkitaan vielä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Päästä irti itsepäisyydestäsi. Joka taistelusta ei ole pakko selvitä voittajana. Joskus voi olla viisaampaa luovuttaa ja antaa toisten loistaa. Siivoa turhat menot pois kalenteristasi ja keskity siihen, mikä sinulle on oikeasti arvokasta. Pyri olemaan sinulle osoitettavan luottamuksen arvoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU 22.6.–22.7.

Sinua houkutellaan mukaan projektiin, johon kannattaa vastata kieltävästi. Kuviossa on liikaa liikkuvia osia ja epävarmuutta. Voit päätyä vain vaikeuksiin. Ihmissuhteissa puhaltaa mukava myötätuuli. Ole avoin ja uskalla näyttää tunteesi: nyt niihin varmasti vastataan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt on parempi katsoa kuin katua. Valitse sanasi erityisen huolella, kun on kyse herkistä asioista. Et halua loukata ketään. Loppujaksosta sinulle tarjotaan mahdollisuutta kunnon irrotteluun. Ennen kuin panet haisemaan, muista hoitaa velvollisuudet pois alta.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin. Saat paljon aikaiseksi ja tsempattua myös muita parempiin suorituksiin. Ota kaikki irti hyvästä draivistasi ja päästä luovuutesi valloilleen. Jos olet miettinyt työpaikan vaihtoa, nyt voi olla siihenkin hyvä sauma! Muista unen ja terveellisten elintapojen merkitys.

VAAKA 23.9.–22.10.

Sinulle tarjoutuu tilaisuus laajentaa ajatteluasi ja oppia uutta – älä jätä sitä käyttämättä! Saat eväitä, joista hyödyt myöhemmin merkittävästi. Joku yrittää saattaa sinut naurunalaiseksi. Pelastat kasvosi, kun otat sen huumorilla. Panosta hyvää mieltä tuottaviin asioihin.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä anna negatiivisuudelle valtaa, vaan pyri näkemään hopeareunus kaikessa mitä teetkin. Ruoki luovuuttasi ja uteliaisuuttasi hakeutumalla sinua inspiroivaan seuraan. Luota intuitioosi: jos jokin ei tunnu hyvältä, kannattaa muuttaa reippaasti kurssia.


JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Miksi kohtelet itseäsi usein niin ankarasti? Rakasta itseäsi. Korosta hienoja ominaisuuksiasi, niin ulkoisia kuin sisäisiä. Pysähdy kuuntelemaan sydäntäsi. Elätkö varmasti kuten haluat? Rehellisyydessä on avaimet täydempään elämään, mutta älä ryhdy isoihin muutoksiin hätiköiden.

KAURIS 22.12.–20.1.

Luota vaistoihisi: ne eivät petä. Sen sijaan joku tärkeä ihminen voi nyt puhua sinulle palturia. Hänellä on siihen itsekkäät syynsä. Suhtaudu kriittisesti sinulle tarjoiltavaan tietoon, mutta älä jää kantamaan kaunaa. Tee sinäkin ratkaisusi oma hyvinvointisi etusijalla. Pidä taloudellisesti riskit minimissä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tunnet, että sinut on ajettu nurkkaan, mutta sinulla on enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan. Uskalla avata niille silmäsi ja lakkaa keksimästä tekosyitä. Lue ihmisiä myös rivien välistä. Ilmeisiin ja eleisiin kätkeytyy nyt paljon salattuja motiiveja.

KALAT 20.2.–20.3.

Käytä huumoria apunasi, kun yrität taivutella muita tahtoosi. Anna hetki aikaa raha-asioillesi. Mieti, kuinka voisit tienata vähän ekstraa tai saada säästettyä. Taloudellisen puskurin rakentaminen helpottaisi stressiäsi. Pidä kiinni rajoistasi ja sano ääneen, mitä olet valmis tekemään ja mitä et missään nimessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla