Mitä tähdet kertovat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Hio taitojasi ja valmistaudu tulevaan, sillä olet uusien haasteiden edessä. Kokemuksesi auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä. Joudut tekemään uhrauksia tavoitellessasi unelmiasi. Se nostaa tunteet pintaan. Suhtaudu tulevaan kuitenkin positiivisesti.

Härkä 20.4.–20.5.

Kiinnitä huomiosi perheeseen ja lähipiiriin. Mieti, miten asiasi ilmaiset ja onko vuorovaikutus rakentavaa. Harrasta liikuntaa, se piristää väsynyttä mieltäsi. Älä anna ulkopuolisten sekaantua päätöksiisi. Tiedät itse parhaiten, mitä haluat.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Ole päämäärätietoinen ja pidä katse tiukasti tulevassa. Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Jollakulla on ketunhäntä kainalossa. Ole ihmissuhteissasi herkkätunteisempi, ettet tule vahingossa loukanneeksi rakkaitasi. Älä ota elämässä tarpeettomia riskejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rapu 22.6.–22.7.

Ota elämässäsi enemmän vastuuta, se hyödyttää sinua jatkossa. Jaa ajatuksesi sellaisten ihmisten kanssa, joilla on taito rohkaista sinua eteenpäin. Vältä eripuraa töissä. Säästäväisyys on hyve, pidä rahavaroistasi huoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt on syytä varautua astumaan ulos mukavuusalueelta, varsinkin mitä tulee räjähdysherkkiin aiheisiin. Ole valmis tekemään kompromisseja, jotta rauha säilyy. Kuuntele ympäristöä herkällä korvalla, uudet ideat ovat aina hyvästä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ole rehellinen tunteillesi ja toimi niin kuin sydämesi sanoo. Koet työkaverisi tai tuttavasi huomion helposti sekaantumisena asioihisi, mutta ota se mahdollisuutena kasvuun ja uuteen alkuun. Pidä hyvää huolta terveydestäsi ja läheisistäsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Selvitä asiat menneisyydessä, jos se auttaa sinua pääsemään nykytilanteesta eteenpäin. Kerro suunnitelmistasi läheisille, se selkiyttää ajatuksiasi. Ota oppia kokeneemmilta. Varaa aikaa valmistautumiseen: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ota puheeksi hankalat tai keskeneräiset asiat, niin pääset jumista eteenpäin. Joku sinua vanhempi antaa kullanarvoisen neuvon. Ole kuitenkin varovainen kehen luotat, joku yrittää johtaa sinua harhaan. Älä tee samaa virhettä kahdesti.

Jousimies 23.11.–21.12.

Pysy totuudessa, kyseenalaista epäselvyydet ja keskity henkilökohtaiseen kasvuun. Älä haksahda mainoslauseisiin ja hypetykseen, vaan harkitse tarkkaan kaikki investointisi. Keskity kulutuksen sijaan merkityksellisiin ihmissuhteisiin.

Kauris 22.12.–20.1.

Älä taistele väistämätöntä vastaan. Sopeutuminen on paras puolustus. Kuuntele, mitä muilla on sanottavanaan ja huomaat, että muutoksessa on myös hyviä puolia. Puhu vilpittömästi tunteistasi, niin saat vastakaikua. Ilmassa on romantiikkaa.

Vesimies 21.1.–19.2.

Kiinnitä enemmän huomiota ajankäyttöösi ja priorisoi, jottet huku töiden alle. Älä tee muutoksia vain muutoksen vuoksi tai siksi, että ”kaikki muutkin” tekevät. Tarkkaile, mitä uusia työpaikkoja on tarjolla ja hio taitojasi. Mutta älä tee hätiköityjä päätöksiä.

Kalat 20.2.–20.3.

Ole valppaana ja käytä verkostojasi. Tieto auttaa sinua käyttämään rahojasi viisaasti. Pidä silmällä uusia mahdollisuuksia äläkä epäile tarttua niihin. Joku yrittää vedota tunteisiisi. Älä anna mielistelyn saada sinua hoitamaan muille kuuluvia töitä. 

Päivän horoskoopin jokaiselle merkille pääset lukemaan tästä linkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla